Werkvoorbereider integrale contracten

Werkvoorbereider (integrale contracten)
Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

Voor een meerjarig contract voor het in stand houden van, het monitoren en informeren over de toestand van het Areaal, met upgradewerkzaamheden, in het beheersgebied West Nederland, perceel Zuid van Rijkswaterstaat, zijn wij op zoek naar een Integraal Werkvoorbereider.

Het betreft een UAVgc contract waarbij zowel het regulier onderhoud als verbeter- en investeringsactiviteiten in één contract gebundeld is.  Het gaat hierbij om alle werkzaamheden aan objecten op- en om de autosnelwegen, zoals onder andere  (asfalt)verhardingen, markeringen, openbare verlichting, geleiderail , bermen, bomen, watergangen, maar ook het incidentmanagement en het herstellen van schades aan de weg en haar objecten.

De Integraal werkvoorbereider stuurt de Integraal uitvoerder aan, is verantwoordelijk voor de integrale preventieve onderhoudsplanning en wordt hierin bijgestaan door disciplinegerichte werkvoorbereiders binnen de VermeulenGroep. Als verbindende werkvoorbereider zorg je er voor dat de werkzaamheden buiten correct en tijdig worden uitgevoerd zodat aan de functionele eisen van de weg en haar objecten wordt voldaan.

De functie

Als Werkvoorbereider ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Planning en voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van uitvoering
 • Lange termijn planning preventieve werkzaamheden
 • Korte termijn planning bijsturen geplande werkzaamheden en (onderhouds)planning
 • Verificatie en validatie inspectieresultaten uitvoerder en inspecteurs
 • Verwerking inspectieresultaten in (onderhouds)planning
 • Bewaken kwaliteit onderhoudswerkzaamheden
 • Rapportages ten behoeve van de aantoonbaarheid van uitgevoerde werkzaamheden
 • Inkoop materialen en diensten derden
 • Afstemming interne en externe stakeholders

Wij zoeken een kandidaat die communicatief sterk is, meedenkt en goed is in het stellen van prioriteiten. Andere functie-eisen zijn:

 • HBO werk en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met onderhoudswerkzaamheden aan infrastructuur
 • Stressbestendig, proactief, flexibel, klantgericht, teamplayer

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het maandsalaris afhankelijk is van werkervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw cv met brief voorzien van motivatie naar  vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Werkvoorbereider”. Neem voor meer informatie contact op met Elizabeth Siersema, Directeur P&O, op telefoonnummer 079-3410539. Of neem voor meer informatie over de Vermeulen Groep een kijkje op onze website: www.vermeulengroep.com

 Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.