Vrachtwagen Chauffeur

De Vermeulen Groep is een middelgroot aannemingsbedrijf o.a. op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groendonderhoud, verkeerstechniek, incident management en gladheidsbestrijding. Onze opdrachtgevers zijn met name Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Bij ons werken zo’n 150 mensen en wij beschikken over een modern en specialistisch wagen- en machinepark.

Ter uitbreiding van het team van chauffeurs zijn wij op zoek naar een allround vrachtwagen chauffeur die ervaring heeft met trailer, kipper- en kraanvrachtwagens.

De functie

Als allround vrachtwagen chauffeur houd je je voor de afdeling Infra bezig met het foutloos laden en lossen van goederen en het op- en afzetten van containers. Deze goederen zullen onder andere bestaan uit grond, zand, grind en asfalt dat nodig is voor onze projecten. Daarnaast verricht je ook werkzaamheden voor de afdeling Verkeerstechniek. Hierbij kun je denken aan het transporteren van verkeersborden, het plaatsen en ophalen van betonnen en stalen barriers en het rijden met de botsabsorber. In de winter vervul je ook een rol bij de gladheidsbestrijding. Als allround vrachtwagen chauffeur rijd je door het hele land en de ritten kunnen dag en nacht en in het weekend plaatsvinden. Incidenteel vinden er ook ritten naar het buitenland plaats.

De belangrijkste taken als vrachtwagen chauffeur zijn:

 • Transporteren en besturen van de vrachtwagen, zodanig dat zowel ondernemingsregels als wettelijke verkeersregels en voorschriften worden nageleefd
 • Verantwoordelijk voor getekende vrachtbrieven door klanten voor ontvangst
 • Verzorgen van het dagelijks en periodiek onderhoud aan de vrachtwagen zoals
 • het controleren van de technische staat en ondernemen van de vereiste acties, toevoegen brandstof, smeermiddelen, water , maken van afspraken met de garage of verhelpen kleine storingen. Melden van grotere gebreken aan leidinggevende/garage. Schoonhouden/maken van cabine en laadgedeelten
 • Verzorgen van registraties, zoals het bijhouden ritadministraties, brandstofinname, registreren van onderhoudsgegevens
 • Verantwoordelijk voor het digitaal invullen en verwisselen van tachograaf

Wij zoeken een klantgerichte collega die goed zelfstandig kan werken, flexibel is en denkt in oplossingen. Andere functie-eisen zijn:

 • Afgeronde Chauffeursopleiding
 • In het bezit van een rijbewijs C/CE en code 95
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Technisch onderlegd i.v.m. controleren vrachtwagen
 • Bij voorkeur VCA gecertificeerd
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken en je bent 1 x per 6 weken inzetbaar voor de calamiteitendienst
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschift

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het maandsalaris afhankelijk is van werkervaring. Bij Vermeulen Groep wordt gewerkt vanuit een gezellige sfeer en staan initiatief nemen en betrokkenheid hoog in het vaandel.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar  vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Vrachtwagen Chauffeur”. Neem voor meer informatie contact op met Danny Verhaar, Projectmanager, op telefoonnummer 079-3410539.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.