Medewerker ICT

De Vermeulen Groep is een middelgroot aannemingsbedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Dé dienstverlener op het gebied van aanleg, beheer, onderhoud en services/diensten van infrastructuur. Onze opdrachtgevers zijn met name Rijkswaterstaat, provincies en gemeentes. Binnen ons bedrijf wordt gewerkt vanuit een gezellige sfeer en staan initiatief nemen en betrokkenheid hoog in het vaandel.

Voor de afdeling IT (locatie Hazerswoude-Dorp), zijn wij op zoek naar een ondernemende en gedreven Medewerker ICT. Deze afdeling ondersteunt ongeveer 85 eindgebruikers binnen de Active Directory. Daarnaast zijn veel medewerkers voorzien van een mobiel apparaat in de vorm van mobiele (smart)telefoon en of tablet waar de IT-afdeling ondersteuning op biedt.

De IT-afdeling is een groeiende servicegerichte afdeling met een systematische aanpak. IT houdt zich bezig met het beantwoorden van automatiseringsvraagstukken vanuit (interne)opdrachtgevers en het ondersteunen van de organisatie in het behalen van de organisatiedoelen.

De belangrijkste taken zijn:

Je bent het aanspreekpunt voor onze afdeling IT en werkt mee aan alle voorkomende dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan:

 • Het analyseren van incidenten, vragen, storingen van gebruikers via binnengekomen tickets en deze afhandelen en/of laten escaleren binnen de gestelde termijn
 • Het prioriteren van de tickets (vaststellen ernst en impact)
 • Ondersteunen gebruikers met het gebruik van mobiele apparaten, werkstations, printers en overige hard- en software
 • Onderhouden van mobiele apparaten, werkstations, printers en overige hard- en software volgens een vast onderhoudsprogramma
 • Installeren en configureren hard- en software
 • Administreren van de aan de eindgebruikers uitgeleende apparatuur
 • Opstellen van processen en instructies ten behoeve van ons interne kennisnet

Naast deze werkzaamheden krijg je ook zeker de ruimte om je eigen ideeën met ons te delen en deze om te zetten in concrete projecten en/of werkzaamheden.

De collega die wij zoeken is enthousiast, toont initiatief en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je bent in staat om zowel in teamverband maar vooral zelfstandig te werken. Verder herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk en communicatief vaardig
 • Je hebt een afgeronde MBO ICT opleiding niveau 3 of 4 medewerker ICT
 • Je hebt kennis van problem solving en configuratie binnen Windows en Office365
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en wil graag een volgende stap in je carrière maken
 • Kennis van Azure, SharePoint, Active Directory, WordPress is een pre

Vermeulen biedt een uitdagende en leerzame baan waar je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen in het vakgebied IT. Je werkomgeving bestaat uit leuke collega’s met een informele werksfeer en interessant en zeer afwisselend werk. Uiteraard hoort hier een passend salaris bij en ondersteunen wij je met alle middelen waardoor je je werk goed kunt uitvoeren.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw cv met brief voorzien van motivatie naar  vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Medewerker ICT ”. Wil je meer informatie over ons bedrijf of deze functie? Bekijk dan eens onze website: www.vermeulengroep.com of neem contact op met Rudi Sanders, IT Coördinator, op telefoonnummer 079-3410539.