Groot onderhoud Persant Snoepweg gemeente Leiderdorp

Welkom op de projectwebsite van Vermeulen Groep.
De werkzaamheden worden uitgevoerd door Vermeulen Benthuizen B.V.

Nieuws

25/10/2017 Bewonersbrief wegdeel 3 Aanpassing omleiding

20/10/2017 Bewonersbrief wegdeel 3

06/10/2017 Bewonersbrief wegdeel 2

02/10/2017 Bewonersbrief wegdeel 1

29/09/2017 Start werkzaamheden Persant Snoepweg
Donderdag 5 oktober 2017 wordt gestart met de werkzaamheden voor het onderhoud aan de Persant Snoepweg. Dit is nodig omdat uit de tweejaarlijkse wettelijke visuele weginspectie is gebleken dat het asfalt op meerdere plekken niet meer voldoet.

Globale planning
De werkzaamheden worden uitgevoerd in zes delen en duren in totaal ongeveer een half jaar. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden in maart 2018 gereed.

De werkzaamheden beginnen bij de wegdelen tussen de kruisingen. Deze wegdelen worden voorzien van geluidsreducerend asfalt. Omdat deze wegdelen aangelegd moet worden bij goede weersomstandigheden (dus niet te koud), worden deze delen als eerste aangepakt. Wij beginnen aan de noordelijke rijbaan, ongeveer vanaf Van der Valk Boumanweg tot vlak voorbij de Van Diepeningenlaan, en het verkeer wordt via de zuidelijke rijbaan van het wegdeel om het werkvak heengeleid. Deze werkwijze passen wij voor ieder volgend wegdeel toe. De werkzaamheden aan het eerste weggedeelte duren tot ongeveer 13 oktober. De wegdelen die daarna worden aangepakt kunt u vinden op de digitale kaart, die u kunt vinden op www.leiderdorp.nl/persantsnoepweg. Op deze kaart kunt u precies zien welk gedeelte wanneer aan de beurt is.

Wat betekent dit voor het verkeer?
Voor de gehele uitvoering van het werk wordt het verkeer komend uit de richting van de Leiderdorpse brug per fase omgeleid. De Persant Snoepweg blijft begaanbaar voor het verkeer komend vanuit tegenovergestelde richting (de richting vanuit de brug over de Dwarswatering).

De planning is afhankelijk van onvoorziene omstandigheden.

Locatie en Fasetekening/Planning

.

Omgevingsmanagement

Heeft u vragen of wilt u nadere informatie over de werkzaamheden? Dan kunt u contact
opnemen met de omgevingsmanager via telefoonnummer: 06 19953942.

Vermeulen Groep heeft tevens een omgevingsapp ontwikkeld die nog in testfase verkeert.
Wij zetten die Omgevingsapp voor onze diverse projecten/werken.

Iphone Appstore
https://itunes.apple.com/nl/app/omgevingsapp/id1272093221?mt=8

Google Playstore
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OmgevingsApp

Agenda

Vanaf 11 oktober 2017 kunt u iedere woensdagmiddag tussen 16.00 uur en 17.00 uur met vragen terecht in de bouwkeet op de parkeerplaats van park De Houtkamp aan de Van Diepeningenlaan. Zie voor de locatie van de bouwkeet de digitale kaart op www.leiderdorp.nl/persantsnoepweg)

Foto’s

Foto’s volgen gedurende het verloop van het werk.