Afdeling Incident Management in actie bij busongeluk

27 november 2020

De afdeling Incident Management is binnen het Prestatiecontact Integraal Onderhoud Zee & Delta van Rijkswaterstaat verantwoordelijk voor het veiligstellen van de weg bij incidenten.

Afgelopen week kwamen zij in actie bij een ongeluk op de A58 met een Connexxionbus. Door onbekende oorzaak raakte de bus op de A58 in de middenberm. De bus, waarin ten tijde van het ongeluk geen passagiers zaten, kwam op de vangrail tot stilstand. Gelukkig raakte niemand gewond.

De Vermeulen Groep verzorgde de afzetting in beide richtingen, waarna Bergingsbedrijf Kuzee de bus heeft weggetakeld. Om dit mogelijk te maken moesten eerst delen van de vangrail worden verwijderd en vervolgens is de geleiderail geheel hersteld.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Lancering 100% elektrische wals
26 juli 2021

Vermeulen is weer een elektrisch krachtpatser rijker. Afgelopen vrijdag, 23 juli 2021, werd de tweede elektrische wals in Nederland feestelijk gelanceerd.

Werkgestraften dragen bij aan verkeersveiligheid
15 juli 2021

Vandaag werd de samenwerking bekrachtigd tussen Reclassering Nederland, Rijkswaterstaat en integraal wegenonderhoud aannemer de Vermeulen Groep.

Oog voor vliegende buurtbewoners
5 juli 2021

Leerlingen van groep 4B van basisschool Het Noorderlicht uit Oosterheem hebben oog voor de ‘vliegende buurtbewoners’. Op vrijdag 2 juli hingen ze samen met wijkwethouder Ingeborg Ter Laak en met behulp van de Vermeulen Groep, de onderhoudsaannemer in Oosterheem, vogelhuisjes op in de wijk.

Rijvaardigheidstraining Dierenambulance Leiden en regio
1 juli 2021

De chauffeurs van Dierenambulance Leiden en regio krijgen een rijvaardigheidstraining. Bij Vermeulen Groep staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom willen we hier natuurlijk ons steentje aan bijdragen.