Betonwerkzaamheden LVO Noord Brabant

19 september 2019

Naast het onderhouden en herstellen van asfalt voert de Vermeulen Groep ook werkzaamheden uit op andere types verharding. Voor het LVO (Levens Verlengend Onderhoud) contract van de provincie Noord Brabant heeft Den Ouden in opdracht van de Vermeulen Groep afgelopen weekend 3 betonplaten vervangen op de rotonde waar de N264 en de N277 elkaar kruisen. Een van deze wegen loopt langs de vliegbasis Volkel.

Brabotech, specialist in voegovergangen, heeft van deze afzetting gebruik gemaakt en diverse scheuren en verruimingsvoegen tussen beton en asfalt op en voor de rotonde hersteld. Al met al weer een mooie samenwerking tussen diverse bedrijven en een geslaagd weekend.

Vermeulen Groep
Vermeulen Groep
Vermeulen Groep

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Jumping Green in Oosterheem
25 mei 2020

Springend Groen? Nee, het groen zelf laten we niet springen, maar we zorgen ervoor dat bijen en andere insecten zoveel mogelijk over kunnen springen.

Gunning contract calamiteitenbestrijding Zeeland
24 april 2020

Op 1 april is de Vermeulen Groep gestart met de calamiteitenbestrijding voor Waterschap Scheldestromen en de Provincie Zeeland.

Voor verkeersveiligheid bomen langs A20 verwijderd
6 april 2020

Populieren langs de rijksweg A20 zijn verwijderd omdat zij een gevaar vormen voor het verkeer. Het gaat om de bomen aan de zuidzijde van de A20 tussen Maasdijk en Maassluis.

Bordenwissel in opdracht van Rijkswaterstaat
26 maart 2020

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft de Vermeulen Groep in het weekend van 14 en 15 maart 2020, de snelheidsborden langs de snelwegen vervangen ten behoeve van het verlagen van de maximum snelheid op de Nederlandse wegen.