Bezoek Stichting Technolab Leiden

20 april 2022

Op 25 april is Stichting Technolab Leiden bij ons te gast. Een groep studenten krijgt die dag informatie over het Groene Hart Waterstof project. Dit project is een samenwerking tussen de Vermeulen Groep, Nettenergy en Delphy. Hierbij wordt het door Vermeulen Groep gemaaide bermgras vergast, waarbij waterstof en de bodemverrijker Biochar ontstaat. Het project bevindt zicht in de pilot fase, waarbij na positieve resultaten opgeschaald kan worden. De testopstelling van deze vergassingsmethode is opgesteld op het terrein van de Vermeulen Groep te Hazerswoude-Dorp. In de toekomst gaat de waterstof gebruikt als brandstof voor het materieel van de Vermeulen Groep.

Groene waterstof moet de bouwsteen van de energietransitie worden. Het is hiervoor belangrijk dat bedrijven en organisaties die werken aan innovaties en toepassingen rondom waterstof hun kennis en ervaring met elkaar delen. Daarom zijn wij blij dat Holland Rijnland & Groene Hart Werkt dit project steunen.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.