Certificatie Trede 3 Safety Culture Ladder

8 maart 2022

YES! Vermeulen Groep is gecertificeerd op trede 3 van de veiligheidsladder (Safety Culture Ladder). Veiligheid staat bij ons voorop. En dat is nu beloond.

Voor het bedrijf en haar medewerkers is veiligheid een belangrijk aspect. ‘Iedereen weer veilig en gezond thuis’ is het motto dat door de hele organisatie verweven is. Zo zorgen we voor een veilige omgeving voor medewerkers en derden die zich binnen of vlak bij ons werkgebied bevinden.

Het behalen van trede 3 van de Safety Culture Ladder is een mooie beloning voor het harde werk. We blijven doorwerken aan de veiligheid binnen ons bedrijf, maar voor nu genieten we van deze mijlpaal. “Een mooie prestatie, waar iedereen binnen de organisatie aan heeft bijgedragen,” aldus de directie van de Vermeulen Groep. “Wij zijn trots op al onze medewerkers!”

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.