Chauffeur Botsabsorber – Regio Zeeland

Chauffeur Botsabsorber
Fulltime (40 uur per week), locatie Zeeland

De Vermeulen Groep is een middelgroot aannemingsbedrijf o.a. op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenonderhoud, verkeerstechniek, incident management en gladheidsbestrijding. Onze opdrachtgevers zijn met name Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Bij ons werken zo’n 180 mensen en wij beschikken over een modern en specialistisch wagen- en machinepark.

De functie
Voor de werkzaamheden binnen het contractgebied van Rijkswaterstaat ‘Zee & Delta’ zijn wij op zoek naar een chauffeur botsabsorber. Bij wegwerkzaamheden dient de weg te worden afgezet met behulp van een botsabsorber. De botsabsorber biedt bescherming tijdens het op- en afbouwen van wegafzettingen en tijdens het toepassen van een rijdende afzetting. Ook bij incidenten dient de weg te worden afgezet. Je staat stand-by op het steunpunt in Goes en wanneer er een melding van een calamiteit, schade of storing binnenkomt, ga je er direct naar toe.

Wij zoeken een klantgerichte collega die goed zelfstandig kan werken, flexibel is en denkt in oplossingen. Andere functie-eisen zijn:

  • Afgeronde Chauffeursopleiding
  • In het bezit van een rijbewijs C/CE en code 95
  • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Bij voorkeur VCA gecertificeerd
  • Bij voorkeur BRL 9101 gecertificeerd
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschift

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het maandsalaris afhankelijk is van werkervaring.

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je CV naar  vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Chauffeur Botsabsorber”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079-3410539. Of neem voor meer informatie over de Vermeulen Groep een kijkje op onze website: www.vermeulengroep.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.