Chauffeur Botsabsorber

Chauffeur Botsabsorber
Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

De Vermeulen Groep is een middelgroot aannemingsbedrijf o.a. op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenonderhoud, verkeerstechniek, incident management en gladheidsbestrijding. Onze opdrachtgevers zijn met name Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Bij ons werken zo’n 180 mensen en wij beschikken over een modern en specialistisch wagen- en machinepark.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar twee chauffeurs die voornamelijk rijden op de Botsabsorder voor de afdelingen Verkeerstechniek en Incident Management.

De functie
Bij wegwerkzaamheden dient de weg te worden afgezet. Deze werkzaamheden worden met behulp van een botsabsorber op- en afgebouwd. De botsabsorber biedt bescherming tijdens het op- en afbouwen van wegafzettingen en tijdens het toepassen van een rijdende afzetting. Ook bij incidenten dient de weg te worden afgezet. Wanneer je werkt voor de afdeling IM sta je stand-by op het steunpunt en ruk je uit wanneer er een melding van een calamiteit, schade of storing binnenkomt. In de winter vervul je ook een rol bij de gladheidbestrijding.
De ritten kunnen op de dag, nacht en in het weekend plaatsvinden. Incidenteel vinden er ook ritten naar het buitenland plaats.

Wij zoeken een klantgerichte collega die goed zelfstandig kan werken, flexibel is en denkt in oplossingen. Andere functie-eisen zijn:

  • Afgeronde Chauffeursopleiding
  • In het bezit van een rijbewijs C/CE en code 95
  • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Technisch onderlegd i.v.m. controleren vrachtwagen
  • Bij voorkeur VCA gecertificeerd
  • Bij voorkeur BRL 9101 gecertificeerd
  • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken en je bent 1 x per 6 weken inzetbaar voor de calamiteitendienst
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschift

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het maandsalaris afhankelijk is van werkervaring. Bij Vermeulen Groep wordt gewerkt vanuit een gezellige sfeer en staan initiatief nemen en betrokkenheid hoog in het vaandel.

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je CV naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Chauffeur Botsabsorber”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079-3410539. Of neem voor meer informatie over de Vermeulen Groep een kijkje op onze website: www.vermeulengroep.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.