Chauffeur Wegdekreiniger – regio Zeeland

Chauffeur Wegdekreiniger
Fulltime (40 uur per week), locatie Zeeland

De functie
Voor de werkzaamheden binnen ons contractgebied Zee & Delta zijn wij op zoek naar een chauffeur wegdekreiniger. Je bent verantwoordelijk voor het preventief reinigen van wegen ten behoeve van gladheid en het droogzuigen van het wegdek voordat er begonnen wordt met asfalteren of het aanbrengen van markeringen. Tot slot hoort het dagelijks onderhoud en schoonmaken van onze speciale reinigingsmachines en gereedschappen ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Wij zoeken een klantgerichte collega die goed zelfstandig kan werken, flexibel is en denkt in oplossingen. Andere functie-eisen zijn:

  • In het bezit van een rijbewijs C/E en code 95;
  • In het bezit van BRL9101 of bereid deze te halen;
  • In het bezit van VCA Basis of bereid deze te halen;
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Bereid onregelmatige diensten te werken (dus geen 9 tot 5 mentaliteit) en is 1 x per 4 weken inzetbaar voor calamiteitendienst;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van werkervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw cv naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Chauffeur wegdekreiniger”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079-3410539. Of neem voor meer informatie over de Vermeulen Groep een kijkje op onze website: www.vermeulengroep.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.