Contractmanager

Contractmanager
Vermeulen Groep is al 45 jaar een begrip in de aannemingswereld. We zijn dé specialist op het gebied van beheer en onderhoud aan de infrastructuur. Voor Rijkswaterstaat, Gemeenten en Provincies zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt en proactief te werk gaat.

Vanwege de uitbreiding van onze afdeling Geïntegreerde contracten zijn wij op zoek naar een Contractmanager.

De afdeling Geïntegreerde Contracten is toonaangevend als het gaat om de ontwikkeling van assetmanagement van infrastructuur. We werken voor klanten zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten die de uitvoering van vast en variabel onderhoud aan infrastructuur organiseren via prestatiecontracten op basis van de UAV-GC. Deze contracten zijn multidisciplinair en meerjarig.

Functie
Als contractmanager ben je actief met het opzetten, onderhouden en beheren van de contracten en processen.

De belangrijkste taken zijn:

  • Je zorgt ervoor dat de algehele projectvoortgang volgens planning verloopt en adviseert de projectmanager en opdrachtgever over de onderhoudsvraagstukken en vastgestelde doelstellingen;
  • Je bent verantwoordelijk voor contractwijzigingen en afwijkingen van het contract;
  • Je zet nieuwe processen op en verbetert bestaande processen die invulling geven aan de contracteisen;
  • Je onderhoudt contact met alle stakeholders en bent de verbindende factor tussen de verschillende afdelingen van Vermeulen Groep;
  • Je begeleidt externe audits en zorgt voor de voorbereiding hiervan;
  • Je bewaakt de financiële kaders van het contract.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler, die technisch inhoudelijk goed is onderlegd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Andere functie-eisen zijn:

  • Werk- en denkniveau: minimaal HBO met werkervaring in multidisciplinaire complexe contracten op het gebied van contractmanagement en/of assetmanagement;
  • Kennis en ervaring met verschillende contractvormen (RAW, UAV, UAV-gc, DBFM, etc), risico- en contractmanagement.

Wij bieden een rol met veel verantwoordelijkheid en uitdagende projecten waarin je te maken hebt met meerdere technieken en disciplines. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je cv naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Contractmanager”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079 – 341 05 39.