Coördinator Gegevensbeheer

Fulltime, locatie Hazerswoude-Dorp

Vermeulen Groep is sinds 45 jaar een begrip in de aannemingswereld. We staan voor doelmatigheid en kwaliteit en zijn inmiddels dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Gemeenten en Provincies zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt en proactief te werk gaat.

In onze wereld spelen de gegevens van de objecten (assets) die wij onderhouden een steeds belangrijkere rol voor zowel de hele organisatie als voor klanten. Onze afdeling Gegevensbeheer houdt zich met alles rondom deze objectinformatie bezig. Zo ontwikkelen wij apps voor de inwinning van gegevens, ontsluiten we (geo)data binnen de organisatie en bewerken en leveren gegevens van en naar onze klanten. Het gaat zowel om datakwaliteit, -verwerking en -organisatie, als werkprocessen en (ruimtelijke) analyses. Voor dit brede scala aan groeiende werkzaamheden zijn wij op zoek naar diverse mensen om ons team te versterken. Één daarvan is de Coördinator Gegevensbeheer.

Werkzaamheden

Als Coördinator Gegevensbeheer maak je onderdeel uit van onze afdeling Gegevensbeheer en werk je nauw samen met onder andere de medewerker gegevens beheer en het hoofd van de afdeling. Je hebt een coördinerende, controlerende en uitvoerende rol bij het vervaardigen en verwerken van (geo-)informatie en het maken van opleverdossiers. Daarnaast draag je bij aan de strategie en visie van de afdeling.

De werkzaamheden zijn onder andere, maar zeker niet beperkt tot, de volgende:

 • Coördineren, verwerken en controleren van gegevens (o.a. DTB/KernGIS/Ultimo);
 • Het beheren van de gegevens, waaronder kaarten die bedrijfsbreed worden gebruikt;
 • Nemen van corrigerende en/of preventieve maatregelen;
 • Adviseren over data toepassingen en procesinrichting binnen de organisatie.

De focus van deze functie zal liggen bij bovenstaande uitvoerende taken. Verder biedt Vermeulen de Coördinator Gegevensbeheer de mogelijkheid zich te ontwikkelen in de inrichting en het toepassen van diverse ESRI-producten en FME.

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en energieke collega die verantwoordelijkheden durft te nemen en een uitdaging niet uit de weg gaat.

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van geo-informatie of aanverwante studies;
 • Je hebt kennis van en ervaring met AutoCAD en diverse GIS-software;
 • Kennis van en ervaring met KernGIS, DTB, Ultimo en/of FME is een pré;
 • Je werkt nauwkeurig en planmatig, hecht aan kwaliteit en komt je afspraken na;
 • Je bent analytisch sterk, maar ook op de uitvoering pro-actief;
 • Je hebt een open, kritische instelling en een goed gevoel voor de toegevoegde waarde van (ruimtelijke) informatie;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroepen/interne en externe klanten en hebt een servicegerichte houding;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng in een organisatie die volop in ontwikkeling is met het op de kaart zetten van het gegevensbeheer. Uiteraard hoort hierbij een goede vergoeding en ondersteunen wij je met diverse middelen waardoor je je werk goed kunt uitvoeren.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw cv naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Coördinator Gegevensbeheer”.

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Petra Benschop (HR Adviseur) of Lieke van Strien (HR Assistent), op telefoonnummer 079-3410539. Of kijk voor meer informatie over Vermeulen Groep op onze website: www.vermeulengroep.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.