De Vermeulen Groep steunt Stichting Steun22q11

3 december 2020
Vanaf dit jaar voegen wij een nieuw goed doel toe aan onze sponsorlijst: Stichting Steun22q11. Het 22q11 deletie syndroom is een aangeboren erfelijke aandoening en komt zowel bij jongens als bij meisjes voor. Na het syndroom van Down is dit het meest voorkomende syndroom. Toch is er nog weinig over bekend, dat komt voornamelijk door de uiteenlopende kenmerken en symptomen. De stichting heeft geld nodig voor onderzoek naar dit syndroom.

Deze stichting ligt ons nauw aan het hart, omdat de dochter van een van onze medewerkers dit syndroom heeft. Wij steunen deze stichting de komende 5 jaar voor onderzoek en hopen de stichting meer bekendheid te geven.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Lancering 100% elektrische wals
26 juli 2021

Vermeulen is weer een elektrisch krachtpatser rijker. Afgelopen vrijdag, 23 juli 2021, werd de tweede elektrische wals in Nederland feestelijk gelanceerd.

Werkgestraften dragen bij aan verkeersveiligheid
15 juli 2021

Vandaag werd de samenwerking bekrachtigd tussen Reclassering Nederland, Rijkswaterstaat en integraal wegenonderhoud aannemer de Vermeulen Groep.

Oog voor vliegende buurtbewoners
5 juli 2021

Leerlingen van groep 4B van basisschool Het Noorderlicht uit Oosterheem hebben oog voor de ‘vliegende buurtbewoners’. Op vrijdag 2 juli hingen ze samen met wijkwethouder Ingeborg Ter Laak en met behulp van de Vermeulen Groep, de onderhoudsaannemer in Oosterheem, vogelhuisjes op in de wijk.

Rijvaardigheidstraining Dierenambulance Leiden en regio
1 juli 2021

De chauffeurs van Dierenambulance Leiden en regio krijgen een rijvaardigheidstraining. Bij Vermeulen Groep staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom willen we hier natuurlijk ons steentje aan bijdragen.