Doe Dag Zoetermeer On Stage

8 juni 2021

Tijdens Zoetermeer On Stage maken VMBO leerlingen kennis met beroepen in de praktijk. Vandaag loopt een leerling een paar uur mee met de medewerkers Groen onder leiding van onze voorman Douba. De leerling kijkt op zo’n Doe Dag bij verschillende bedrijven mee, om er zo achter te komen of een beroep bij hem of haar past. Natuurlijk hopen wij als Vermeulen Groep dat de leerling voor een opleiding in de groene richting kiest. Nieuwe krachten kunnen we goed gebruiken in onze sector. Helaas kunnen we hem dit keer niet strikken voor het groenonderhoud. Hij weet al dat hij bij de Marine wilt.

De Doe Dag is een jaarlijks terugkerend initiatief om leerlingen kennis te laten maken met verschillende beroepen. Bedrijven kunnen bij Zoetermeer On Stage aangeven dat ze een plek hebben om leerlingen een korte werkervaring te bieden. Leerlingen kunnen dan inschrijven op beroepen en bedrijven bij welke zij een kijkje in de keuken willen krijgen. Vermeulen levert al vele jaren een bijdrage aan dit initiatief.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Lancering 100% elektrische wals
26 juli 2021

Vermeulen is weer een elektrisch krachtpatser rijker. Afgelopen vrijdag, 23 juli 2021, werd de tweede elektrische wals in Nederland feestelijk gelanceerd.

Werkgestraften dragen bij aan verkeersveiligheid
15 juli 2021

Vandaag werd de samenwerking bekrachtigd tussen Reclassering Nederland, Rijkswaterstaat en integraal wegenonderhoud aannemer de Vermeulen Groep.

Oog voor vliegende buurtbewoners
5 juli 2021

Leerlingen van groep 4B van basisschool Het Noorderlicht uit Oosterheem hebben oog voor de ‘vliegende buurtbewoners’. Op vrijdag 2 juli hingen ze samen met wijkwethouder Ingeborg Ter Laak en met behulp van de Vermeulen Groep, de onderhoudsaannemer in Oosterheem, vogelhuisjes op in de wijk.

Rijvaardigheidstraining Dierenambulance Leiden en regio
1 juli 2021

De chauffeurs van Dierenambulance Leiden en regio krijgen een rijvaardigheidstraining. Bij Vermeulen Groep staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom willen we hier natuurlijk ons steentje aan bijdragen.