Een bijzondere klus voor onze asfaltploeg!

23 juni 2022

Bij kinderboerderij De Weidemolen waren de wandelpaden aan vervanging toe. De gemeente Zoetermeer wilde hiervoor een duurzame en veilige oplossing en kwam uit bij de DurEko® mix van de producent Koers.

Deze mix is een ideale toplaag om aan te brengen over de bestaande halfverharding die eerst op de kinderboerderij te vinden was en is makkelijk handmatig of machinaal aan te brengen. De DurEko® mix bestaat uit verschillende restmaterialen en kan gewoon koud aangebracht worden. Als alles op zijn plek ligt, moet dit nog even gewalst worden waardoor het pad hard wordt, waarna er meteen over het pad heen gelopen kan worden.

De paden kunnen er weer een tijd tegenaan. Een duurzame, veilige en milieuvriendelijke oplossing dus!

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.