Een jaar na de brand

16 maart 2022

Samen met Bouwend Nederland kijken wij terug naar de brand die ons bedrijf een jaar geleden veranderde. We blikken vooruit naar de veranderingen die komen.

Bekijk hier het nieuwsbericht.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Samenwerkingsovereenkomst getekend voor productie Oranje Waterstof
25 september 2023

NettGas BV uit Boskoop en de Vermeulen Groep uit Hazerswoude Dorp hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor Oranje Waterstofย productie.

๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐˜‚๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—น ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ!
28 augustus 2023

We zijn trots om aan te kondigen dat Vermeulen Groep is genomineerd voor de Sterkste Schakel Special Award, een prestigieuze erkenning voor de meest klantgerichte ondernemingen in de regio Rijnland.

 

Duurzaam asfalt (Harsfalt) realiseren in gemeente Katwijk
25 juli 2023

Op 19 juli vertrok onze asfaltploeg naar Rijnsburg, gemeente Katwijk, met een vrachtwagen volgeladen met een nieuw soort duurzaam asfalt: Harsfalt.
Ze waren op weg naar bedrijventerrein Klei Oost Zuid voor een proef die Vermeulen Groep, samen met de gemeente Katwijk, organiseerde.

7-9 juli BioBlitz Nieuwe Driemanspolder
26 juni 2023

Kom naar de spannende tweede editie van BioBlitz Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 7 juli! Opnieuw leggen we alle levende soorten binnen specifieke locaties in de polder vast. Iedereen is welkom, jong en oud, want specialistische kennis van dieren of planten is niet vereist. Op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli kun je op eigen gelegenheid verkennen en tellen. Lees meer…