ETW-er / Boomverzorger

ETW-er / Boomverzorger
Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

De Vermeulen Groep is dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en beheer van de openbare ruimte, voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Ter uitbreiding van onze afdeling Groenvoorziening zijn wij op zoek naar een ETW-er/Boomverzorger.

De functie
Als ETW-er/Boomverzorger ben je onze boomspecialist en ben je gezamenlijk met je collega ETW’er verantwoordelijk voor alle voorkomende boomwerkzaamheden. De belangrijkste taken zijn het vellen en rooien van bomen en het verrichten van onderhouds- en begeleidingssnoei, zowel klimmend als vanuit een hoogwerker. Daarnaast verricht je zaagwerkzaamheden bij stormschade en wordt je ingezet bij calamiteiten. Wanneer nodig wordt je ook ingezet bij het uitvoeren van overige groenwerkzaamheden.

Wij zoeken een zelfstandige collega met een flexibele instelling die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Andere functie-eisen zijn:

  • Afgeronde MBO-opleiding richting Groen (niveau 3/4)
  • Een geldig European Tree Worker certificaat
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met de benodigde machines en gereedschappen
  • In het bezit een VCA-diploma
  • Veilig werken langs de weg is een pré
  • Rijbewijs B(E)

Over ons
Vermeulen Groep is een middelgroot aannemingsbedrijf o.a. op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenonderhoud, verkeerstechniek en incident management. Bij ons werken zo’n 160 mensen en wij beschikken over een modern en specialistisch wagen- en machinepark. Vermeulen Groep werkt vanuit een gezellige sfeer en initiatief en betrokkenheid vinden wij heel erg belangrijk.

Wij bieden
Een afwisselende baan waarbij je wordt ingezet bij verschillende, uitdagende projecten in de regio. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse
Stuur dan je CV naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “ETW-er/Boomverzorger”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079 – 341 05 39.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.