Feestelijke opening wijk in Park Rijnsoever-Noord – Katwijk

21 juli 2022

Gisteren heeft Arjan Ester, onze algemeen directeur, samen met wethouder Jacco Knape van Gemeente Katwijk het deelplan Glinstering in Park Rijnsoever-Noord feestelijk geopend. Om het kindvriendelijke karakter van de wijk te benadrukken, reden zij een rondje op de step door één van de hofjes.

Deze nieuwe wijk heeft de Vermeulen Groep woonrijp gemaakt. Dat wil zeggen, zorgdragen voor onder andere de aanleg van bestrating, groenstroken, beplanting en verlichting. Arjan Ester: “Wij als Vermeulen Groep zijn ontzettend trots op dit project. Al onze disciplines komen hier mooi samen”.

Zitten onze werkzaamheden er nu op? Nee, dat zeker niet. De verwachting is dat onze werkzaamheden tot half 2023 door lopen. In deze tijd zullen wij nog twee deelplannen woonrijp maken. Ook bij deze werkzaamheden wordt het bouwverkeer gescheiden van het woon-werkverkeer om overlast en onveilige situaties te voorkomen. De samenwerking tussen de gemeente Katwijk en Vermeulen Groep wordt succesvol voortgezet!

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.