Gunning ‘Onderhoudscontract Zee en Delta’

7 december 2018

Per 1 maart 2019 start de Vermeulen Groep starten met het contract Zee en Delta PCDO (Prestatie Contract Droog Onderhoud) in opdracht van Rijkswaterstaat. Het betreft een integraal contract voor 3 jaar en omvat groenonderhoud, wegenonderhoud, geleiderail, wegmarkeringen, incidentmanagement en kleinschalig asfaltonderhoud in de regio Zeeland.

In tegenstelling tot andere contracten vindt de uitvoering van het onderhoud voornamelijk plaats in het voor- en najaar, zodat de wegen voor het hoogseizoen klaar zijn. In het hoogseizoen bevinden zich namelijk veel toeristen in dit gebied, die niet gehinderd mogen worden door onze werkzaamheden.

Op dinsdag 4 december vond de Awardmeeting plaats en werd het contract getekend op het kantoor bij de Vermeulen Groep.

Vermeulen Groep
Vermeulen Groep
Vermeulen Groep
Vermeulen Groep
Vermeulen Groep
Vermeulen Groep

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Gunning contract calamiteitenbestrijding Zeeland
24 april 2020

Op 1 april is de Vermeulen Groep gestart met de calamiteitenbestrijding voor Waterschap Scheldestromen en de Provincie Zeeland.

Voor verkeersveiligheid bomen langs A20 verwijderd
6 april 2020

Populieren langs de rijksweg A20 zijn verwijderd omdat zij een gevaar vormen voor het verkeer. Het gaat om de bomen aan de zuidzijde van de A20 tussen Maasdijk en Maassluis.

Bordenwissel in opdracht van Rijkswaterstaat
26 maart 2020

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft de Vermeulen Groep in het weekend van 14 en 15 maart 2020, de snelheidsborden langs de snelwegen vervangen ten behoeve van het verlagen van de maximum snelheid op de Nederlandse wegen.

Vermeulen Groep plaatst barriers in België
27 februari 2020

De Vermeulen Groep plaatst in opdracht van Siemes regelmatig mobiele barriers (tijdelijke vangrail) op de Belgische snelwegen.