Herdermachinist

Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

De functie

In deze functie ben je met een groep collega’s verantwoordelijk voor het uitvoeren van maai, sloot en borstelwerkzaamheden. Je bedient tijdens dit werk onze MF7480herder. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine.

Gedurende de wintermaanden ben je inzetbaar als kiepermachinist en voer je zaag- snipper en plantwerkzaamheden uit. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en bereid om in het maaiseizoen overuren te werken.

Wij zoeken een kandidaat die veilig en kwaliteitsvol werken hoog in het vaandel heeft staan. Andere functie-eisen zijn:

  • Werkervaring in soortelijke functie is een pre
  • Beschikt over rijbewijs BE
  • VCA basis of bereid zijn te halen
  • Certificaat veilig werken langs de weg of bereid zijn deze te halen
  • Nauwkeurig, zelfstandig, flexibel en in teamverband kunnen werken

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van werkervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw cv naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Herdermachinist”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079-3410539. Of neem voor meer informatie over de Vermeulen Groep een kijkje op onze website: www.vermeulengroep.com. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.