Integraal werken aan de N11!

22 juni 2022

In de weekenden van 10 en 17 juni heeft Vermeulen Groep zich hard gemaakt voor het veilig en bereikbaar houden van de N11. Om de wegafsluiting goed te benutten hebben wij verschillende teams ingezet zodat er zoveel mogelijk werkzaamheden konden worden uitgevoerd.

We hebben onderhoud gepleegd aan de wegmarkeringen, kapotte geleiderails hersteld en de openbare verlichting gecontroleerd en waar nodig vervangen.

Ook de bermen zijn weer bijgewerkt. Het maaiteam heeft er met verschillende machines voor gezorgd dat de meterstroken, buitenbermen en de middenbermen weer netjes zijn. Zo houden wij de Nederlandse wegen veilig en zorgen we ervoor dat het zicht van de weggebruikers niet wordt belemmerd.

Onze teams hebben hard gewerkt en werden afgelopen vrijdagavond ondersteund door een opvallende collega. Michel Rogier was (met zijn vlogcamera) van de partij om onze collega’s te helpen met het afzetten van de weg.

Tijdens onze werkzaamheden hebben ook Gemeente Alphen aan den Rijn en BAM Infra Nederland onderhoud gepleegd aan de N11. Zij konden meeliften op onze afzetting, zodat de weg snel weer toegankelijk werd voor het verkeer.

Wij zijn trots op ons team en de werkzaamheden die wij de afgelopen weekenden hebben mogen uitvoeren #SamenVeiligOpWeg.

      

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Samenwerkingsovereenkomst getekend voor productie Oranje Waterstof
25 september 2023

NettGas BV uit Boskoop en de Vermeulen Groep uit Hazerswoude Dorp hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor Oranje Waterstof productie.

𝗩𝗲𝗿𝗺𝗲𝘂𝗹𝗲𝗻 𝗚𝗿𝗼𝗲𝗽 𝗴𝗲𝗻𝗼𝗺𝗶𝗻𝗲𝗲𝗿𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗦𝘁𝗲𝗿𝗸𝘀𝘁𝗲 𝗦𝗰𝗵𝗮𝗸𝗲𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟰!
28 augustus 2023

We zijn trots om aan te kondigen dat Vermeulen Groep is genomineerd voor de Sterkste Schakel Special Award, een prestigieuze erkenning voor de meest klantgerichte ondernemingen in de regio Rijnland.

 

Duurzaam asfalt (Harsfalt) realiseren in gemeente Katwijk
25 juli 2023

Op 19 juli vertrok onze asfaltploeg naar Rijnsburg, gemeente Katwijk, met een vrachtwagen volgeladen met een nieuw soort duurzaam asfalt: Harsfalt.
Ze waren op weg naar bedrijventerrein Klei Oost Zuid voor een proef die Vermeulen Groep, samen met de gemeente Katwijk, organiseerde.

7-9 juli BioBlitz Nieuwe Driemanspolder
26 juni 2023

Kom naar de spannende tweede editie van BioBlitz Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 7 juli! Opnieuw leggen we alle levende soorten binnen specifieke locaties in de polder vast. Iedereen is welkom, jong en oud, want specialistische kennis van dieren of planten is niet vereist. Op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli kun je op eigen gelegenheid verkennen en tellen. Lees meer…