Integraal werken aan de N11!

22 juni 2022

In de weekenden van 10 en 17 juni heeft Vermeulen Groep zich hard gemaakt voor het veilig en bereikbaar houden van de N11. Om de wegafsluiting goed te benutten hebben wij verschillende teams ingezet zodat er zoveel mogelijk werkzaamheden konden worden uitgevoerd.

We hebben onderhoud gepleegd aan de wegmarkeringen, kapotte geleiderails hersteld en de openbare verlichting gecontroleerd en waar nodig vervangen.

Ook de bermen zijn weer bijgewerkt. Het maaiteam heeft er met verschillende machines voor gezorgd dat de meterstroken, buitenbermen en de middenbermen weer netjes zijn. Zo houden wij de Nederlandse wegen veilig en zorgen we ervoor dat het zicht van de weggebruikers niet wordt belemmerd.

Onze teams hebben hard gewerkt en werden afgelopen vrijdagavond ondersteund door een opvallende collega. Michel Rogier was (met zijn vlogcamera) van de partij om onze collega’s te helpen met het afzetten van de weg.

Tijdens onze werkzaamheden hebben ook Gemeente Alphen aan den Rijn en BAM Infra Nederland onderhoud gepleegd aan de N11. Zij konden meeliften op onze afzetting, zodat de weg snel weer toegankelijk werd voor het verkeer.

Wij zijn trots op ons team en de werkzaamheden die wij de afgelopen weekenden hebben mogen uitvoeren #SamenVeiligOpWeg.

      

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.