Lachend beginnen en gierend naar huis

3 juni 2021

Dat onze medewerkers Groen in Zoetermeer het naar hun zin hebben, mag duidelijk zijn. Elke ochtend om 7 uur beginnen ze lachend aan hun werk om hun eigen stukje Oosterheem schoon te houden. De bewoners zijn ontzettend blij met hen: “Regelmatig krijgen we een bakje koffie of wat lekkers toegeschoven”. Ook dat maakt het werk leuk.

Deze ploeg bestaat uit vier mannen, drie van hen zijn via De Binnenbaan (tot 1-1-2021 was dit DSW) bij Vermeulen werkzaam. De voorman, Douba, is wel bij Vermeulen in dienst. Hij is voor hen het eerste aanspreekpunt en haalt de drie anderen elke ochtend op bij een afgesproken punt. De mannen kunnen het onderling goed met elkaar vinden: “Lachend beginnen en gierend naar huis” is hun motto. Ook uitvoerder Bram is erg tevreden met ze. Hij zegt hierover: “Deze jongens kunnen goed met elkaar opschieten. Ze leveren goed werk en het is prachtig om te zien dat ze zo gewaardeerd worden door de bewoners van de wijk”.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Lancering 100% elektrische wals
26 juli 2021

Vermeulen is weer een elektrisch krachtpatser rijker. Afgelopen vrijdag, 23 juli 2021, werd de tweede elektrische wals in Nederland feestelijk gelanceerd.

Werkgestraften dragen bij aan verkeersveiligheid
15 juli 2021

Vandaag werd de samenwerking bekrachtigd tussen Reclassering Nederland, Rijkswaterstaat en integraal wegenonderhoud aannemer de Vermeulen Groep.

Oog voor vliegende buurtbewoners
5 juli 2021

Leerlingen van groep 4B van basisschool Het Noorderlicht uit Oosterheem hebben oog voor de ‘vliegende buurtbewoners’. Op vrijdag 2 juli hingen ze samen met wijkwethouder Ingeborg Ter Laak en met behulp van de Vermeulen Groep, de onderhoudsaannemer in Oosterheem, vogelhuisjes op in de wijk.

Rijvaardigheidstraining Dierenambulance Leiden en regio
1 juli 2021

De chauffeurs van Dierenambulance Leiden en regio krijgen een rijvaardigheidstraining. Bij Vermeulen Groep staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom willen we hier natuurlijk ons steentje aan bijdragen.