Leiden Marathon 2022

18 mei 2022

Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver; de Leiden Marathon! Na de inhaal editie van oktober 2021, was dit er één met alles erop en eraan. Veel publiek en veel lopers uit veel verschillende landen en als cadeautje, heerlijk weer. Een echt feestje dus. Als Vermeulen Groep verzorgen wij de omleidingen en wegafzettingen buiten de gemeentegrenzen van Leiden. Ook zorgen wij ervoor dat het startvak is afgesloten, om zo de veiligheid van de lopers te waarborgen.

Traditiegetrouw is de zaterdag, de wandeldag. Wandelaars lopen over 3 verschillende afstanden dezelfde route als de hardlopers op zondag doen. Ook wij hadden een businessteam met daarin medewerkers van de Vermeulen Groep die de 10 kilometer liepen.

Op de zondag was het tijd voor het hardlopen. Om 10 uur ging onze afstand, de 42km van Vermeulen Groep, van start. Dit jaar werd het startsein gegeven door onze algemeen directeur Arjan Ester. Later op de dag werden ook de andere afstanden gelopen. Wij liepen met twee businessteams mee met de 10 km.

We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement mede dankzij het mooie weer, de organisatie van de Leiden Marathon en natuurlijk onze lopers!

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.