Maaiwerkzaamheden Alphen a/d Rijn gestart

15 mei 2022

Begin mei zijn we gestart met maaiwerkzaamheden in de gemeente Alphen a/d Rijn.

De eerste ronde zit er inmiddels op. Om het zicht voor de weggebruikers te verbeteren, hebben wij zichthoeken gemaaid op verschillende kruispunten. Naast dat veiligheid bij de Vermeulen Groep altijd op 1 staat, ligt de focus van het werk ook op de ecologie van het gebied. Wij laten op verschillende plekken het gras staan zodat wij de flora en fauna zo min mogelijk verstoren. Samen werken aan #veiligopweg.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.