Machinisten Groen

Heb jij een opleiding in het groen afgerond of heb je interesse in het groene vakgebied en werk je graag met machines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Vermeulen Groep is ter uitbreiding van de afdeling Groen & Grijs op zoek naar twee enthousiaste machinisten. Als machinist werk je met een groep collega’s aan onderhoudswerkzaamheden in het Groen.

 

Vredo Machinist

Binnen het team ben jij degene die de Vredo bedient, een grote maai-, zuigcombinatie, waarmee je diverse maaiwerkzaamheden verricht. Hierbij kun je denken aan maaiwerkzaamheden langs de snelweg zoals bijvoorbeeld geleiderailmaaien, maar ook het maaien van ruw gras in woonwijken en buitengebieden. Ook word je ingezet bij snoeiwerkzaamheden waarbij je de gezaagde takken versnippert.

Reform Machinist

In deze functie bedien je de Reform maaier, een kleine lichte grasmaaier, waarmee je naast diverse maaiwerkzaamheden ook schuine hellingen kunt maaien. Naast het maaien ben je verantwoordelijk voor het snoeien van struiken en hooien door gebruik te maken van klepelbakken, acrobaathark en de hooiband.

Voor beide functies geldt dat je ook kan worden ingezet op de tractor of andere maaimachines.

 

Wij zijn op zoek naar allround collega’s die gevoel hebben voor machines en bij voorkeur ervaring hebben als tractor machinist. Andere functie-eisen zijn:

  • Ervaring als tractor machinist en/of chauffeur (Vredo machinist)
  • Je beschikt over rijbewijs B (E) en C (Vredo machinist)
  • VCA basis en BRL9101 of je bent bereidt om deze certificaten te behalen
  • Je bent nauwkeuring, zelfstandig, flexibel en kan goed werken in teamverband

Over ons

Vermeulen Groep is een middelgroot aannemingsbedrijf o.a. op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenonderhoud, verkeerstechniek en incident management. Bij ons werken zo’n 180 mensen en wij beschikken over een modern en specialistisch wagen- en machinepark. Vermeulen Groep werkt vanuit een gezellige sfeer en initiatief en betrokkenheid vinden wij heel erg belangrijk.

Wij bieden

Een afwisselende baan waarbij je wordt ingezet bij verschillende, uitdagende projecten in de regio. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse

Stuur dan je CV naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Machinisten Groen”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079 – 341 05 39 of kijk op de website www.vermeulengroep.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.