Medewerker Gegevensbeheer

Vermeulen Groep is sinds 45 jaar een begrip in de aannemingswereld. We staan voor doelmatigheid en kwaliteit en zijn inmiddels dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Gemeenten en Provincies zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt en proactief te werk gaat.

In onze wereld spelen de gegevens van de objecten (assets) die wij onderhouden een steeds belangrijkere rol voor zowel de hele organisatie als voor klanten. Onze afdeling Gegevensbeheer houdt zich met alles rondom deze objectinformatie bezig. Zo ontwikkelen wij apps voor de inwinning van gegevens, ontsluiten we (geo)data binnen de organisatie en bewerken en leveren gegevens van en naar onze klanten. Het gaat zowel om datakwaliteit, -verwerking en -organisatie, als werkprocessen en (ruimtelijke) analyses. Voor dit brede scala aan groeiende werkzaamheden zijn wij op zoek naar diverse mensen om ons team te versterken. Eén daarvan is de Medewerker Gegevensbeheer.

Werkzaamheden

Als Medewerker Gegevensbeheer werk je nauw samen met alle afdelingen van Vermeulen Groep. Je hebt een belangrijke rol bij het verwerken van geo-informatie en het maken van opleverdossiers.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Verwerken en controleren van (meet-)gegevens (o.a. DTB / KernGIS / Ultimo);
 • Voortgang bijhouden van eigen werkzaamheden en van derde partijen;
 • Intekenen en vervaardigen van geo-informatie;
 • Het beheren van de gegevens (contentbeheer), waaronder kaarten die bedrijfsbreed worden gebruikt.

Deze werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats bij Vermeulen Groep, maar ook op locatie bij Rijkswaterstaat. Daarnaast liggen er op de groeiende afdeling gegevensbeheer voldoende uitdagingen waaraan je een bijdrage kunt leveren.

Wij zoeken een enthousiaste collega die nauwkeurig en planmatig werkt en hecht aan kwaliteit.

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO-opleiding en hebt affiniteit met geo-informatie;
 • Je hebt kennis van en ervaring met AutoCAD en diverse GIS-software;
 • Kennis van KernGIS, DTB en/of Ultimo is een pré;
 • Je bent representatief, betrokken en pro-actief;
 • Je hebt een open, kritische instelling en een goed gevoel voor de toegevoegde waarde van (ruimtelijke) informatie;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng in een organisatie die volop in ontwikkeling is met het op de kaart zetten van het gegevensbeheer. Uiteraard hoort hier een goede vergoeding bij en ondersteunen wij je met diverse middelen waardoor je je werk goed kunt uitvoeren.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw cv naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Medewerker Gegevensbeheer”.

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Petra Benschop (HR Adviseur) of Lieke van Strien (HR Assistent), op telefoonnummer 079-3410539. Of kijk voor meer informatie op onze website: www.vermeulengroep.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.