Medewerker ICT

Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

Voor de afdeling IT zijn wij op zoek naar een ondernemende en gedreven Medewerker ICT.

De IT-afdeling is een groeiende servicegerichte afdeling met een systematische aanpak. IT houdt zich bezig met het beantwoorden van automatiseringsvraagstukken vanuit (interne)opdrachtgevers en het ondersteunen van de organisatie bij het behalen van de organisatiedoelen. Vermeulen Groep is een aannemingsbedrijf waarbij je te maken hebt met gebruikers uit verschillende vakgebieden zowel op kantoor als in de uitvoering.

Als medewerker ICT ben je het aanspreekpunt voor onze afdeling IT en werk je mee aan alle voorkomende dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan:

 • Het prioriteren van de tickets (vaststellen ernst en impact);
 • Het analyseren van incidenten, vragen, storingen van gebruikers via binnengekomen tickets en deze afhandelen en/of laten escaleren binnen de gestelde termijn;
 • Onderhouden, installeren, configureren en ondersteunen bij gebruik van hard- en software.

Daarnaast maak je deel uit van de IT-ontwikkelorganisatie en vervul je een rol bij het ontwikkelen van nieuwe software. Je gaat op zoek naar manieren om IT-processen te verbeteren en denkt proactief mee door innovaties en ontwikkelingen te vertalen naar de organisatie, zoals:

 •  Meedenken over de digitalisering van bedrijfsprocessen;
 • Bekend worden met het ERP-systeem (Infraworks) voor het verlenen van support en doorvoeren van verbeteringen;
 • Het ontwikkelen van software in Mendix Naast deze werkzaamheden krijg je ook zeker de ruimte om je eigen ideeën te delen en deze om te zetten in concrete projecten en/of werkzaamheden.

De collega die wij zoeken is enthousiast, toont initiatief en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Je kan goed overweg met de verschillende IT-kennisniveaus van de gebruikers. Verder herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk en communicatief vaardig
 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding richting ‘Medewerker ICT (niveau 4)’
 • Je hebt kennis van Windows en Office365 configuraties
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een supportfunctie en wil graag een volgende stap in je carrière maken
 • Kennis van Azure, SharePoint, Active Directory, WordPress is een pré

Wij bieden een uitdagende en leerzame functie waarin ruimte wordt geboden om je verder te ontwikkelen in het vakgebied IT met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij inschaling afhankelijk is van werkervaring. Je werkomgeving bestaat uit leuke collega’s met een informele werksfeer.

Spreekt bovenstaande je aan en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw cv met brief voorzien van motivatie naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Medewerker ICT ”.

Wil je meer informatie over ons bedrijf of deze functie? Bekijk dan eens onze website: www.vermeulengroep.com of neem contact op met Rudi Sanders, IT Coördinator, op telefoonnummer 079-3410539.