Namaaiers

Heb jij een opleiding in het groen afgerond of heb je interesse in het groene vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Vermeulen Groep is ter uitbreiding van de afdeling Groen & Grijs op zoek naar enthousiaste namaaiers. In deze functie werk je met een groep collega’s aan onderhoudswerkzaamheden in het Groen in opdracht van Gemeenten, Provincie en Rijkswaterstaat. Hierbij kun je denken aan maaiwerkzaamheden langs de snelweg, maar ook in woonwijken en buitengebieden.

De functie

De vangrailmaaimachine en bermmaaimachine maaien de wegbermen en de op- en afritten. Als namaaier verwijder je het laatste gras met de bosmaaier. Daarnaast kan je ook ingezet worden bij andere groenwerkzaamheden zoals onderhouden graskanten, onkruidbestrijding, snoeien, aanplanten en reinigen van kolken. De werkzaamheden vinden in zowel overdag, maar ook in de nacht en het weekend plaats.

Wij zijn op zoek naar allround collega’s die affiniteit hebben met werken in het groen en bij voorkeur ervaring hebben met het werken met de bosmaaier. Andere functie-eisen zijn:

  • Opleiding en/of ervaring in de groenvoorziening
  • Werken met de bosmaaier of bereid om dit certificaat te behalen
  • VCA basis en BRL9101 of je bent bereidt om deze certificaten te behalen
  • Je bent zelfstandig, flexibel en kan goed werken in teamverband

Over ons

Vermeulen Groep is een middelgroot aannemingsbedrijf o.a. op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenonderhoud, verkeerstechniek en incident management. Bij ons werken zo’n 180 mensen en wij beschikken over een modern en specialistisch wagen- en machinepark. Vermeulen Groep werkt vanuit een gezellige sfeer en initiatief en betrokkenheid vinden wij heel erg belangrijk.

Wij bieden

Een afwisselende baan waarbij je wordt ingezet bij verschillende, uitdagende projecten in de regio. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse

Stuur dan je CV naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Namaaiers”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079 – 341 05 39 of kijk op de website www.vermeulengroep.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.