Nieuwe algemeen directeur Vermeulen Groep

5 april 2022

Per 1 april 2022 heeft de directie van Vermeulen Groep Holding B.V. de heer Arjan Ester benoemd tot algemeen directeur van de Vermeulen Groep.

Met deze aanstelling hebben wij een kundig en ervaren collega toegevoegd aan ons directieteam met wie wij onze positie in de markt op onderscheidende wijze verder willen gaan uitbouwen.

Arjan heeft over een periode van 13 jaar een directierol, CEO en een non-executive director positie bij Aebi Schmidt Nederland BV bekleed en is zeer bekend met de overheidsmarkt en de activiteiten van een moderne infraspecialist als Vermeulen Groep. Over zijn nieuwe functie zegt hij: “Met veel passie en enthousiasme wil ik samen met het ervaren zittende team van Vermeulen Groep invulling geven aan de toekomst in de veranderende wereld van de infra”.

Arjan volgt hiermee Albert Vermeulen, oprichter en bestuurder sinds 1974, na 48 jaar op. Albert blijft bij de Vermeulen Groep verbonden vanuit zijn rol als statutair bestuurder en aandeelhouder.

De dagelijkse sturing ligt bij het operationele directieteam, bestaande uit Arjan Ester (algemeen directeur), Zwiep Vermeulen (commercieel directeur) en Elizabeth Vermeulen (financieel directeur).

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.