Nieuws van de Vermeulen Groep

Vermeulen Groep tekent strategisch samenwerkingsverband met ART
25 maart 2021

Vandaag, donderdag 25 maart 2021 werd de samenwerking tussen de Vermeulen Groep en ART officieel bekrachtigd, door het tekenen van de overeenkomst op locatie bij de duurzaamste asfaltcentrale van Nederland (Asfalt Productie Tiel).

Bouwrijp maken King’s Park
22 maart 2021

Het eerste kwartaal van 2021 zijn we gestart met het bouwrijp maken van het terrein tussen de Scheldestroom en de Martin Luther Kinglaan in de wijk Oosterheem van de gemeente Zoetermeer. Het project is de voorbereidende fase voor de realisatie van het King’s Park, een woonontwikkelingsproject bestaande uit ruim tweehonderd woningen en appartementen.

Brand verwoest onze loods
23 februari 2021

Op zondag 21 februari 2021 is ons bedrijf door brand getroffen. Hierbij is één van onze loodsen volledig in as gelegd. Asfaltmachines, tractoren en walsen zijn door de vlammenzee verwoest. We zijn allemaal zeer aangeslagen van wat ons is overkomen. Toch staan we er positief in en gaan we met vertrouwen weer opbouwen!

Van gras naar waterstof
15 februari 2021

Zwiep Vermeulen presenteert een duurzame innovatie die de Vermeulen Groep in samenwerking met Nettenergy in de markt zet onder de naam GH2 (Groene Hart Waterstof).
GH2 presenteert een duurzame innovatieve oplossing om gras en snoeihout in te zetten als grondstof. Daarmee geeft zij invulling aan circulariteit. Met de nieuwe oplossing wordt het lokale door Vermeulen Groep geproduceerde organische afval, bermgras en snoeihout, via een vergassingsmethode van Nettenergy omgezet naar groene elektriciteit, biochar en later ook waterstof.

Deelname Vermeulen Groep Experience Centrum Bouw – Infra
4 februari 2021

Vermeulen Groep neemt als Infraspecialist deel in het Innovatie en Experience Centrum Bouw en Infra in Waddinxveen.

Dinsdag 2 feb jl. was de officiële opening van dit centrum door Martijn Kortleven (Economie) en Brigitte Leferink (Duurzaamheid) van de gemeente Waddinxveen.

Aanleg wadi’s in Oeverpolder
29 januari 2021

In opdracht voor de gemeente Katwijk realiseert de Vermeulen Groep een ecologisch afwateringsysteem, een zogenoemde wadi. Wadi staat voor Water Afvoer Drainage Infiltratie. Dit betreft een afwatering voor een nieuwbouw appartementencomplex van woningbouwvereniging Dunavie, op het terrein Oeverpolder, ter hoogte van de Jaap Bergmanstraat in Katwijk.

Asfalteren 2020
15 januari 2021

Het frezen en asfalteren van wegen is één van onze vele integrale disciplines binnen de Vermeulen Groep. Vele locaties in één filmpje. Waar zijn we niet geweest en voor wie hebben we niet gewerkt in 2020? De Vermeulen Groep voert integrale onderhoudscontracten uit, in opdracht van Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten.

Te gast bij BNR Bouwmeesters
22 december 2020

Op 21 december 2020 was Zwiep Vermeulen namens de Vermeulen Groep te gast in de radio-uitzending van BNR Bouwmeesters.

Werkzaamheden knooppunt Ridderster
21 december 2020

In het weekend van 21 t/m 23 november 2020 heeft de Vermeulen Groep, in opdracht van Rijkswaterstaat, werkzaamheden uitgevoerd op de verbindingsweg van de A16 vanuit Rotterdam, naar de A15 richting Europoort, Rotterdam-Zuid en Bergen op Zoom.

De Vermeulen Groep steunt Stichting Steun22q11
3 december 2020

Vanaf dit jaar voegen wij een nieuw goed doel toe aan onze sponsorlijst: Stichting Steun22q11. Een mooie stichting dat geld nodig heeft voor onderzoek naar het 22q11 deletie syndroom.  

Afdeling Incident Management in actie bij busongeluk
27 november 2020

De afdeling Incident Management is binnen het Prestatiecontact Integraal Onderhoud Zee & Delta van Rijkswaterstaat verantwoordelijk voor het veiligstellen van de weg bij incidenten. Afgelopen week kwamen zij in actie bij een ongeluk op de A58 met een Connexxionbus.

Onderhoudswerkzaamheden Kleinpolderplein
27 november 2020

Jaarlijks voert de Vermeulen Groep een grote onderhoudsronde uit op het Kleinpolderplein bij de A13/A20, ter hoogte van Rotterdam. Deze maand was het daar weer tijd voor!

Bezoek burgemeester gemeente Zoetermeer
30 oktober 2020

Vrijdag 30 oktober 2020 kwam de nieuwe burgemeester van de gemeente Zoetermeer, Michel Bezuijen, langs in de wijk Oosterheem. Voor een burgemeester is het van belang om haar stad en inwoners goed te leren kennen. Door corona moest deze kennismaking op een andere manier georganiseerd worden. Daarom is er besloten om Michel Bezuijen een fietstocht door de stad te laten maken.

Vast Onderhoud Beweegbare Objecten (VOBO), Rijkswaterstaat West Nederland Zuid
20 oktober 2020

De combinatie SHERPA (Hollandia Services, Arcadis, Croon Wolter & Dros) is sinds 2018 voor drie jaar verantwoordelijk voor het in stand houden en monitoren van en informeren over de toestand van het Areaal, met upgrade werkzaamheden gericht op de beweegbare objecten in het beheergebied van Rijkswaterstaat: West Nederland Zuid, district Noord en district Zuid.

Levering steenzout Waterschap Hollands Delta
16 oktober 2020

Van 1 september 2020 t/m minimaal 31 augustus 2022 levert de Vermeulen Groep voortaan steenzout aan de steunpunten van Waterschap Hollands Delta (WSHD).

Nieuwe projecten in Katwijk en Capelle aan den Ijssel
2 oktober 2020

De Vermeulen Groep heeft de afgelopen maand nieuw werk aan mogen nemen in de gemeente Katwijk en de gemeente Capelle aan den Ijssel. Het project in Katwijk betreft het woonrijp maken van de Oeverpolder aan de Jaap Bergmanstraat en het project in Capelle aan den Ijssel betreft Klein Civiel Onderhoud.

Vermeulen Groep zet zich in tijdens World Cleanup Day
22 september 2020

Op zaterdag 19 september heeft de Vermeulen Groep zich ingezet tijdens World Cleanup Day in Oosterheem in gemeente Zoetermeer. World Cleanup Day is een wereldwijd initiatief waarbij 180 landen de planeet van een grote schoonmaakbeurt voorzien.

Vlootschouwen als voorbereiding op het strooiseizoen
15 september 2020

Afgelopen weekend is de vlootschouw voor het gladheidbestrijdingsmaterieel van Rijkswaterstaat en de voertuigen van Vermeulen georganiseerd op het steunpunt van Rijkswaterstaat in Delft. Tijdens een vlootschouw worden alle strooiauto’s en sneeuwploegen gecontroleerd.

Meer bijen op de Elfenbaan
7 september 2020

In opdracht van de gemeente Zoeterwoude zijn wij in het gebied langs de N11 bezig met het vergroten van de watergangen, voor waterberging. Hierdoor creëren wij natuurvriendelijke oevers.

Plaatsen barriers in Wallonië
27 augustus 2020

Voor het Bestuur Wallonië voeren wij in samenwerking met Siemes werkzaamheden uit aan de Belgische rijkswegen. De Vermeulen Groep is ingezet voor het plaatsen van 16 km aan barriers op de E42/A16.