Nieuws van de Vermeulen Groep

Bezoek Sterk Techniekonderwijs (STO)
21 november 2022

Op 16 november jl. heeft de Vermeulen Groep een bezoek gehad van een groep leerlingen vanuit het Sterk Techniekonderwijs Zoetermeer, om zo de leerlingen kennis te laten maken met ons technische beroep.

De Circulaire Toekomst
4 november 2022

Door ons Groene Hart Waterstof-project zijn er veel deuren geopend naar een circulaire toekomst voor de Vermeulen Groep. Waar we op dit moment nog rondrijden op tractoren en vrachtwagens op diesel en deels al elektrisch, is het onze droom én ons doel om over een aantal jaar deze machines te vervangen door op waterstof aangedreven voertuigen en meer elektrische vervoersmiddelen.  

Vermeulen Groep verlengt contract markeringen met aantal gemeenten
18 oktober 2022

Kwalitatief goede en zichtbare wegmarkering draagt bij aan een veiligere omgeving voor de weggebruikers. Voor de gemeenten Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en Leiden onderhoudt de Vermeulen Groep al enkele jaren de wegmarkeringen.

Het Groene Hart Waterstof-project laat er geen gras over groeien!
11 oktober 2022

Vandaag is de officiële opening van de pilot voor het Groene Hart Waterstof-project. Burgemeester van Alphen a/d Rijn – mevrouw Liesbeth Spies – heeft vandaag de machine symbolisch mogen starten.

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.

Vandaag is voor het eerst fossielvrij asfalt aangebracht in Nederland
21 juli 2022

Vandaag is voor het eerst in Nederland Harsfalt aangebracht: asfalt met een 100% biologisch bindmiddel. Het is een belangrijke en grote stap in de ontwikkeling van bio-asfalt waarmee het asfalt van het Nederlandse wegennet de komende jaren toekomstbestendig vervangen kan worden. Harsfalt draagt bij aan de reductie van fossiele grondstoffen en onze opgave voor het behalen van de klimaatdoelstellingen.

Feestelijke opening wijk in Park Rijnsoever-Noord – Katwijk
21 juli 2022

Gisteren heeft Arjan Ester, onze algemeen directeur, samen met wethouder Jacco Knape van Gemeente Katwijk het deelplan Glinstering in Park Rijnsoever-Noord feestelijk geopend.

Bezoek On Stage Zoetermeer
6 juli 2022

Het moment dat je als ‘nieuweling’ een bedrijf binnenstapt. Spannend! Daarom zijn wij als Vermeulen Groep sinds 2016 aangesloten bij On Stage Zoetermeer.

Voortgang Happy Days
23 juni 2022

Sinds de start van het bouwrijp maken van de nieuwe wijk Happy Days tussen de Galvanistraat en de Franklinstraat in Zoetermeer, is er veel gebeurd.

Een bijzondere klus voor onze asfaltploeg!
23 juni 2022

Bij kinderboerderij De Weidemolen waren de wandelpaden aan vervanging toe. De gemeente Zoetermeer wilde hiervoor een duurzame en veilige oplossing en kwam uit bij de DurEko® mix van de producent Koers.

Integraal werken aan de N11!
22 juni 2022

In de weekenden van 10 en 17 juni heeft Vermeulen Groep zich hard gemaakt voor het veilig en bereikbaar houden van de N11. Om de wegafsluiting goed te benutten hebben wij verschillende teams ingezet zodat er zoveel mogelijk werkzaamheden konden worden uitgevoerd.

Leiden Marathon 2022
18 mei 2022

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei was het eindelijk zo ver; de Leiden Marathon! Na de inhaal editie van oktober 2021, was dit er één met alles erop en eraan.

Vermeulen Groep zet de volgende stap naar een duurzame toekomst
17 mei 2022

Sinds begin van deze maand zijn wij in het trotse bezit van twee elektrische airlesmachines die wij inzetten voor markeringswerken. Op deze manier besparen we CO2, stoten we geen benzinedampen uit en werken we geluidloos.

Maaiwerkzaamheden Alphen a/d Rijn gestart
15 mei 2022

Begin mei zijn we gestart met maaiwerkzaamheden in de gemeente Alphen a/d Rijn. De eerste ronde zit er inmiddels op. Om het zicht voor de weggebruikers te verbeteren, hebben wij zichthoeken gemaaid op verschillende kruispunten.

Bezoek Stichting Technolab Leiden
20 april 2022

Op 25 april is Stichting Technolab Leiden te gast bij de Vermeulen Groep. Studenten krijgen die dag informatie over het Groene Hart Waterstof project. Bij dit project wordt het gemaaide bermgras vergast, waarbij waterstof en de bodemverrijker Biochar ontstaat.

Opening kruispunt Gooweg – Van de Mortelstraat Noordwijk
14 april 2022

Gisteren, 13 april, was het eindelijk zo ver: de opening van het kruispunt Gooweg – Van de Mortelstraat door wethouders Roberto ter Hark en Theo Alkemade.

Nieuwe algemeen directeur Vermeulen Groep
5 april 2022

Per 1 april 2022 heeft de directie van Vermeulen Groep Holding B.V. de heer Arjan Ester benoemd tot algemeen directeur van de Vermeulen Groep.