Nieuws van de Vermeulen Groep

Ecologisch Maaibeheer: Een Oase van Biodiversiteit in de Nieuwe Driemanspolder
22 mei 2023

Bij Vermeulen Groep staan we voor duurzaam en verantwoord beheer van groene ruimtes. In het kader van de Dag van de Biodiversiteit op 22 mei willen we graag ons ecologisch maaibeheer in de schijnwerpers zetten. Ontdek hoe we in de prachtige Driemanspolder zorgen voor een evenwichtige en bloeiende leefomgeving voor planten en dieren. Lees meer…

Bouwen aan een duurzame toekomst met DuSpot
5 mei 2023

Vermeulen Groep is een bedrijf dat zich inzet voor een duurzame toekomst en is daarom verheugd om aan te kondigen dat we gaan samenwerken met DuSpot. Dit innovatieve initiatief helpt bij het op een duurzame manier omgaan met bouwmaterialen. Met DuSpot kunnen vrijkomende bouwmaterialen hergebruikt worden binnen projecten en aanbestedingen. De matchingtool van DuSpot helpt bij het matchen van vraag en aanbod van deze materialen in verschillende fases van een project op een gebruikersvriendelijke en overzichtelijke wijze. In dit artikel lees je meer over de voordelen van DuSpot en hoe deze samenwerking bijdraagt aan een duurzame toekomst. lees verder…

Duurzaam asfalt voor project in Katwijk
3 mei 2023

In samenwerking met de opdrachtgever gemeente Katwijk, heeft Vermeulen Groep besloten om andere asfaltmengsels te gebruiken voor dit project. Door het toepassen van LynPave in de onderlagen en tussenlaag kan de asfaltconstructie dunner worden aangebracht. Dit resulteert niet alleen in minder uitstoot tijdens het productieproces, maar ook tijdens het transport van het asfalt. Minder tonnen asfalt, minder uitstoot! Lees meer…

Vermeulen Groep doet mee aan het project “Steekterpoort”.
21 april 2023

Vermeulen Groep werkt mee aan het het project “Steekterpoort”. Dit project is vernoemd naar het gelijknamige bedrijventerrein gelegen in de wijk Steekterpolder in de gemeente Alphen aan den Rijn. De gemeente Alphen aan den Rijn voert hier riolerings- en waterwerkzaamheden uit.

Nieuwe voorzitter Bouwend Nederland op bezoek bij Vermeulen Groep
17 maart 2023

Op maandag 13 februari jl. ontvingen wij Arno Visser op projectbezoek. Na een eerste kennismaking met onze bedrijfsbureau directeur Frans Paardekooper, heeft onze projectleider GWW Marco Berg het project in Warmond laten zien waar onze specialisten bezig zijn de herinrichting van de straat. lees meer…

Boomfeestdag!
16 maart 2023

Vermeulen Groep heeft op 15 maart een belangrijke rol gespeeld tijdens het planten van bomen op een terrein dat mede mogelijk is gemaakt door de Unibail-Rodamco Westfield mall. Dit project draagt bij aan CO2-compensatie voor de aanleg van de shoppingmall. Wethouders van Leidschendam-Voorburg waren aanwezig, samen met diverse leden uit de directie van URW. Lees verder…

Ons OpWeg magazine!
7 maart 2023

Bekijk ons magazine

Transitiefase gestart voor 10-jarig onderhoud Provincie Zuid-Holland!  
31 januari 2023

In het verleden heeft Vermeulen Groep geruime tijd onderhoud mogen uitvoeren aan en rond de wegen binnen de Provincie Zuid-Holland. Dit was aan de hand van losse contracten. Op vrijdag 16 december 2022 heeft Vermeulen Groep de opdracht mogen ontvangen voor het 10-jarig onderhoud van het areaal in Perceel Noord van de Provincie Zuid-Holland. Het nieuwe contract behelst het Integrale Onderhoud, waarbij wij als huisvader over het areaal van de Provincie gaan opereren. En hier zijn wij erg blij mee!  | Lees verder…

Te gast in radioprogramma: Zaken zijn zaken
13 januari 2023

Onlangs was onze commercieel directeur Sophia van Bakel namens Vermeulen Groep te gast bij het nieuwe radioprogramma van studio Alphen ‘”Zaken zijn Zaken”. Samen met andere lokale ondernemers uit Alphen aan den Rijn en omstreken werd er gesproken over actuele onderwerpen op het gebied van vestigingsklimaat, duurzaamheid, groei en personeel en de uitdagingen die dit met zich meebrengt. Vanuit Hazerswoude, gemeente Alphen aan den Rijn voert ons aannemingsbedrijf diverse activiteiten uit ten behoeve van de infrastructuur.

Wij staan op de InfraTech vakbeurs, zien we je daar?
13 januari 2023

Van 17 tot 20 januari 2023 staan wij in Ahoy Rotterdam, en wij willen jou daar graag ontmoeten! De InfraTech vakbeurs is dé plek waar opdrachtgevers, toeleveranciers, aannemers, ingenieursbureaus, nieuw personeel en talenten samen komen. Als aannemer voor opdrachten van Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, kan de Vermeulen Groep natuurlijk niet ontbreken op deze beurs en staan wij staan natuurlijk open voor nieuwe klanten. Het is de ideale plek waar veranderingen en samenwerkingen kunnen ontstaan.

Bezoek Sterk Techniekonderwijs (STO)
21 november 2022

Op 16 november jl. heeft de Vermeulen Groep een bezoek gehad van een groep leerlingen vanuit het Sterk Techniekonderwijs Zoetermeer, om zo de leerlingen kennis te laten maken met ons technische beroep.

De Circulaire Toekomst
4 november 2022

Door ons Groene Hart Waterstof-project zijn er veel deuren geopend naar een circulaire toekomst voor de Vermeulen Groep. Waar we op dit moment nog rondrijden op tractoren en vrachtwagens op diesel en deels al elektrisch, is het onze droom én ons doel om over een aantal jaar deze machines te vervangen door op waterstof aangedreven voertuigen en meer elektrische vervoersmiddelen.  

Vermeulen Groep verlengt contract markeringen met aantal gemeenten
18 oktober 2022

Kwalitatief goede en zichtbare wegmarkering draagt bij aan een veiligere omgeving voor de weggebruikers. Voor de gemeenten Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en Leiden onderhoudt de Vermeulen Groep al enkele jaren de wegmarkeringen.

Het Groene Hart Waterstof-project laat er geen gras over groeien!
11 oktober 2022

Vandaag is de officiële opening van de pilot voor het Groene Hart Waterstof-project. Burgemeester van Alphen a/d Rijn – mevrouw Liesbeth Spies – heeft vandaag de machine symbolisch mogen starten.

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.

Vandaag is voor het eerst fossielvrij asfalt aangebracht in Nederland
21 juli 2022

Vandaag is voor het eerst in Nederland Harsfalt aangebracht: asfalt met een 100% biologisch bindmiddel. Het is een belangrijke en grote stap in de ontwikkeling van bio-asfalt waarmee het asfalt van het Nederlandse wegennet de komende jaren toekomstbestendig vervangen kan worden. Harsfalt draagt bij aan de reductie van fossiele grondstoffen en onze opgave voor het behalen van de klimaatdoelstellingen.

Feestelijke opening wijk in Park Rijnsoever-Noord – Katwijk
21 juli 2022

Gisteren heeft Arjan Ester, onze algemeen directeur, samen met wethouder Jacco Knape van Gemeente Katwijk het deelplan Glinstering in Park Rijnsoever-Noord feestelijk geopend.