Nieuws van de Vermeulen Groep

Samenwerkingsovereenkomst Sterk Techniekonderwijs Zoetermeer en Vermeulen Groep
4 oktober 2021

Op 4 oktober 2021 is Vermeulen Groep een samenwerking aangegaan met Sterk Techniekonderwijs (STO) Zoetermeer.

Reconstrueren Nieuweweg Den Haag
24 september 2021

Vermeulen heeft in het weekend van 17 september wederom laten zien waartoe ze in staat is; integraal en geheel in eigen beheer en met inzet van eigen materieel een project uitvoeren. Een integrale aanpak van de afdelingen Asfalt, Zaagtechniek en Markeringen.

Aanbrengen houten beschoeiing Hooghkamer
17 september 2021

Vermeulen Groep verzorgt in Voorhout in de nieuwe wijk Hooghkamer het woonrijp maken van een deel van het gebied.

42 van Vermeulen Groep gaat door
10 september 2021

De Vermeulen Groep sponsort de 42 km, het koningsnummer van de Leiden Marathon. Een mooie aansluiting op onze oranje kleur en onze activiteiten in relatie tot de marathon.

Vermeulen brengt 4.000 ton duurzaam asfalt aan in Boskoop
3 september 2021

En niet alleen het asfaltmengsel is duurzaam, we ‘strijken’ het glad met onze 100% elektrische wals, wat de verduurzaming nog verder ten goede komt.

Kinderen Oosterheem betrekken bij wijkonderhoud
27 augustus 2021

Jong geleerd is oud gedaan, dus is het leuk om kinderen te betrekken bij hun ‘speelomgeving’.

Waterstof uit bermgras
19 augustus 2021

De Vermeulen Groep zet in op het produceren van waterstof voor haar eigen machinepark.

Lancering 100% elektrische wals
26 juli 2021

Vermeulen is weer een elektrisch krachtpatser rijker. Afgelopen vrijdag, 23 juli 2021, werd de tweede elektrische wals in Nederland feestelijk gelanceerd.

Werkgestraften dragen bij aan verkeersveiligheid
15 juli 2021

Vandaag werd de samenwerking bekrachtigd tussen Reclassering Nederland, Rijkswaterstaat en integraal wegenonderhoud aannemer de Vermeulen Groep.

Oog voor vliegende buurtbewoners
5 juli 2021

Leerlingen van groep 4B van basisschool Het Noorderlicht uit Oosterheem hebben oog voor de ‘vliegende buurtbewoners’. Op vrijdag 2 juli hingen ze samen met wijkwethouder Ingeborg Ter Laak en met behulp van de Vermeulen Groep, de onderhoudsaannemer in Oosterheem, vogelhuisjes op in de wijk.

Rijvaardigheidstraining Dierenambulance Leiden en regio
1 juli 2021

De chauffeurs van Dierenambulance Leiden en regio krijgen een rijvaardigheidstraining. Bij Vermeulen Groep staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom willen we hier natuurlijk ons steentje aan bijdragen.

Een duurzaam initiatief van onze afdeling Verkeerstechniek 
1 juli 2021

Onze oude verkeersborden een nieuw leven. De borden hebben veel te verduren. We hebben een manier gevonden waarop we de “oude” borden kunnen vernieuwen.

Aandacht voor invasieve exoten
21 juni 2021

In alweer de zesde week van de invasieve exoten van vrijdag 18 tot en met zondag 27 juni 2021, krijgen onze groenmedewerkers een extra toolboxmeeting over het signaleren en het bestrijden van deze exoten.

De gele borden worden groen
21 juni 2021

Op onze afdeling Borden, waar we de borden voor de omleidingsroutes beplakken, hebben we een nieuwe, milieubewuste manier van printen.

Vierde jaar PSO-ladder trede 3
18 juni 2021

De Vermeulen Groep voldoet in 2021 wederom aan de hoogste landelijke norm op het gebied van sociaal ondernemen.

Doe Dag Zoetermeer On Stage
8 juni 2021

Tijdens Zoetermeer On Stage maken VMBO leerlingen kennis met beroepen in de praktijk.

Lachend beginnen en gierend naar huis
3 juni 2021

Dat onze medewerkers Groen in Zoetermeer het naar hun zin hebben, mag duidelijk zijn. Elke ochtend om 7 uur beginnen ze lachend aan hun werk om hun eigen stukje Oosterheem schoon te houden.

Vergroten veiligheid fietspaden Zuid-Holland
1 juni 2021

Om de fietsveiligheid in de donkere maanden en in de avonduren te vergroten, gaat de Vermeulen Groep in opdracht van Provincie Zuid-Holland de komende maanden 300 km kantmakerkeringen aanbrengen. Het project betreft geasfalteerde vrij liggende en veelal onverlichte fietspaden gelegen buiten de bebouwde kom.

Safety Walk A58
11 mei 2021

Op 10 mei 2021 heeft projectmanagement van Rijkswaterstaat en de Vermeulen Groep wederom een ‘Safety Walk’ uitgevoerd.

Een ‘Safety Walk’ is een middel om houding en gedrag in relatie tot veiligheid bespreekbaar te maken. Tijdens een Safety Walk richt de directie (hoger management) zich tot dit primaire doel in tegenstelling tot veiligheidsinspecties en handhaving. Het doel is dat het management inzicht krijgt over de operatie, commitment toont en gedragsverandering bij uitvoerenden bewerkstelligt.

Vermeulen Groep kleurt N279 oranje
7 mei 2021

De Vermeulen Groep heeft op 5 mei, Bevrijdingsdag, in opdracht van Provincie Noord-Brabant over een traject van ruim 4,2 kilometer 2300 ton SMA 8G+ aangebracht op N279