Nieuws van de Vermeulen Groep

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.

Vandaag is voor het eerst fossielvrij asfalt aangebracht in Nederland
21 juli 2022

Vandaag is voor het eerst in Nederland Harsfalt aangebracht: asfalt met een 100% biologisch bindmiddel. Het is een belangrijke en grote stap in de ontwikkeling van bio-asfalt waarmee het asfalt van het Nederlandse wegennet de komende jaren toekomstbestendig vervangen kan worden. Harsfalt draagt bij aan de reductie van fossiele grondstoffen en onze opgave voor het behalen van de klimaatdoelstellingen.

Feestelijke opening wijk in Park Rijnsoever-Noord – Katwijk
21 juli 2022

Gisteren heeft Arjan Ester, onze algemeen directeur, samen met wethouder Jacco Knape van Gemeente Katwijk het deelplan Glinstering in Park Rijnsoever-Noord feestelijk geopend.

Bezoek On Stage Zoetermeer
6 juli 2022

Het moment dat je als ‘nieuweling’ een bedrijf binnenstapt. Spannend! Daarom zijn wij als Vermeulen Groep sinds 2016 aangesloten bij On Stage Zoetermeer.

Voortgang Happy Days
23 juni 2022

Sinds de start van het bouwrijp maken van de nieuwe wijk Happy Days tussen de Galvanistraat en de Franklinstraat in Zoetermeer, is er veel gebeurd.

Een bijzondere klus voor onze asfaltploeg!
23 juni 2022

Bij kinderboerderij De Weidemolen waren de wandelpaden aan vervanging toe. De gemeente Zoetermeer wilde hiervoor een duurzame en veilige oplossing en kwam uit bij de DurEko® mix van de producent Koers.

Integraal werken aan de N11!
22 juni 2022

In de weekenden van 10 en 17 juni heeft Vermeulen Groep zich hard gemaakt voor het veilig en bereikbaar houden van de N11. Om de wegafsluiting goed te benutten hebben wij verschillende teams ingezet zodat er zoveel mogelijk werkzaamheden konden worden uitgevoerd.

Leiden Marathon 2022
18 mei 2022

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei was het eindelijk zo ver; de Leiden Marathon! Na de inhaal editie van oktober 2021, was dit er één met alles erop en eraan.

Vermeulen Groep zet de volgende stap naar een duurzame toekomst
17 mei 2022

Sinds begin van deze maand zijn wij in het trotse bezit van twee elektrische airlesmachines die wij inzetten voor markeringswerken. Op deze manier besparen we CO2, stoten we geen benzinedampen uit en werken we geluidloos.

Maaiwerkzaamheden Alphen a/d Rijn gestart
15 mei 2022

Begin mei zijn we gestart met maaiwerkzaamheden in de gemeente Alphen a/d Rijn. De eerste ronde zit er inmiddels op. Om het zicht voor de weggebruikers te verbeteren, hebben wij zichthoeken gemaaid op verschillende kruispunten.

Bezoek Stichting Technolab Leiden
20 april 2022

Op 25 april is Stichting Technolab Leiden te gast bij de Vermeulen Groep. Studenten krijgen die dag informatie over het Groene Hart Waterstof project. Bij dit project wordt het gemaaide bermgras vergast, waarbij waterstof en de bodemverrijker Biochar ontstaat.

Opening kruispunt Gooweg – Van de Mortelstraat Noordwijk
14 april 2022

Gisteren, 13 april, was het eindelijk zo ver: de opening van het kruispunt Gooweg – Van de Mortelstraat door wethouders Roberto ter Hark en Theo Alkemade.

Nieuwe algemeen directeur Vermeulen Groep
5 april 2022

Per 1 april 2022 heeft de directie van Vermeulen Groep Holding B.V. de heer Arjan Ester benoemd tot algemeen directeur van de Vermeulen Groep.

Rijkswaterstaat en Vermeulen Groep verlengen samenwerking
30 maart 2022

De Vermeulen Groep zal ook de komende twee jaar het onderhoud in het areaal Zee & Delta plegen.

Gladheidsbestrijding seizoen 2021-2022
29 maart 2022

Het zal niemand verbazen, maar het was een relatief zachte winter met minder strooibewegingen dan voorgaande jaren. Het strooiseizoen loopt op zijn einde. Een mooi moment voor een terugblik op afgelopen winter.

Een jaar na de brand
16 maart 2022

Samen met Bouwend Nederland kijken wij terug naar de brand die ons bedrijf een jaar geleden veranderde. We blikken vooruit naar de veranderingen die komen.

Certificatie Trede 3 Safety Culture Ladder
8 maart 2022

YES! Vermeulen Groep is gecertificeerd op trede 3 van de veiligheidsladder (Safety Culture Ladder). Veiligheid staat bij ons voorop. En dat is nu beloond.

Storm
22 februari 2022

Het was een stormachtig weekend. Dudley, Eunice en Franklin zorgden voor veel overlast met windstoten tot 140 km per uur.

Voortgang project Happy Days
16 februari 2022

Wij zijn in het vierde kwartaal van 2021 gestart met het bouwrijp maken van het terrein tussen de Franklinstraat en de Galvanistraat in de wijk Oosterheem.

Pilot Waterstof uit Bermgras gestart
1 februari 2022

Groenvoorziener Vermeulen Groep, ontwikkelaar NettEnergy en adviesbureau Delphy hebben deze maand groen licht gekregen om waterstof (H2) te gaan maken van bermgras uit de regio. Het project draagt de naam Groene Hart Waterstof.