Nieuws van de Vermeulen Groep

Asfalteren 2020
15 januari 2021

Het frezen en asfalteren van wegen is één van onze vele integrale disciplines binnen de Vermeulen Groep. Vele locaties in één filmpje. Waar zijn we niet geweest en voor wie hebben we niet gewerkt in 2020? De Vermeulen Groep voert integrale onderhoudscontracten uit, in opdracht van Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten.

Te gast bij BNR Bouwmeesters
22 december 2020

Op 21 december 2020 was Zwiep Vermeulen namens de Vermeulen Groep te gast in de radio-uitzending van BNR Bouwmeesters.

Werkzaamheden knooppunt Ridderster
21 december 2020

In het weekend van 21 t/m 23 november 2020 heeft de Vermeulen Groep, in opdracht van Rijkswaterstaat, werkzaamheden uitgevoerd op de verbindingsweg van de A16 vanuit Rotterdam, naar de A15 richting Europoort, Rotterdam-Zuid en Bergen op Zoom.

De Vermeulen Groep steunt Stichting Steun22q11
3 december 2020

Vanaf dit jaar voegen wij een nieuw goed doel toe aan onze sponsorlijst: Stichting Steun22q11. Een mooie stichting dat geld nodig heeft voor onderzoek naar het 22q11 deletie syndroom.  

Afdeling Incident Management in actie bij busongeluk
27 november 2020

De afdeling Incident Management is binnen het Prestatiecontact Integraal Onderhoud Zee & Delta van Rijkswaterstaat verantwoordelijk voor het veiligstellen van de weg bij incidenten. Afgelopen week kwamen zij in actie bij een ongeluk op de A58 met een Connexxionbus.

Onderhoudswerkzaamheden Kleinpolderplein
27 november 2020

Jaarlijks voert de Vermeulen Groep een grote onderhoudsronde uit op het Kleinpolderplein bij de A13/A20, ter hoogte van Rotterdam. Deze maand was het daar weer tijd voor!

Bezoek burgemeester gemeente Zoetermeer
30 oktober 2020

Vrijdag 30 oktober 2020 kwam de nieuwe burgemeester van de gemeente Zoetermeer, Michel Bezuijen, langs in de wijk Oosterheem. Voor een burgemeester is het van belang om haar stad en inwoners goed te leren kennen. Door corona moest deze kennismaking op een andere manier georganiseerd worden. Daarom is er besloten om Michel Bezuijen een fietstocht door de stad te laten maken.

Vast Onderhoud Beweegbare Objecten (VOBO), Rijkswaterstaat West Nederland Zuid
20 oktober 2020

De combinatie SHERPA (Hollandia Services, Arcadis, Croon Wolter & Dros) is sinds 2018 voor drie jaar verantwoordelijk voor het in stand houden en monitoren van en informeren over de toestand van het Areaal, met upgrade werkzaamheden gericht op de beweegbare objecten in het beheergebied van Rijkswaterstaat: West Nederland Zuid, district Noord en district Zuid.

Levering steenzout Waterschap Hollands Delta
16 oktober 2020

Van 1 september 2020 t/m minimaal 31 augustus 2022 levert de Vermeulen Groep voortaan steenzout aan de steunpunten van Waterschap Hollands Delta (WSHD).

Nieuwe projecten in Katwijk en Capelle aan den Ijssel
2 oktober 2020

De Vermeulen Groep heeft de afgelopen maand nieuw werk aan mogen nemen in de gemeente Katwijk en de gemeente Capelle aan den Ijssel. Het project in Katwijk betreft het woonrijp maken van de Oeverpolder aan de Jaap Bergmanstraat en het project in Capelle aan den Ijssel betreft Klein Civiel Onderhoud.

Vermeulen Groep zet zich in tijdens World Cleanup Day
22 september 2020

Op zaterdag 19 september heeft de Vermeulen Groep zich ingezet tijdens World Cleanup Day in Oosterheem in gemeente Zoetermeer. World Cleanup Day is een wereldwijd initiatief waarbij 180 landen de planeet van een grote schoonmaakbeurt voorzien.

Vlootschouwen als voorbereiding op het strooiseizoen
15 september 2020

Afgelopen weekend is de vlootschouw voor het gladheidbestrijdingsmaterieel van Rijkswaterstaat en de voertuigen van Vermeulen georganiseerd op het steunpunt van Rijkswaterstaat in Delft. Tijdens een vlootschouw worden alle strooiauto’s en sneeuwploegen gecontroleerd.

Meer bijen op de Elfenbaan
7 september 2020

In opdracht van de gemeente Zoeterwoude zijn wij in het gebied langs de N11 bezig met het vergroten van de watergangen, voor waterberging. Hierdoor creëren wij natuurvriendelijke oevers.

Plaatsen barriers in Wallonië
27 augustus 2020

Voor het Bestuur Wallonië voeren wij in samenwerking met Siemes werkzaamheden uit aan de Belgische rijkswegen. De Vermeulen Groep is ingezet voor het plaatsen van 16 km aan barriers op de E42/A16.

Uitreiking SEBO-keurmerk
30 juli 2020

Op 20 juli kwam wethouder Jan Iedema langs bij de Vermeulen Groep om het SEBO certificaat aan ons uit te reiken. Dit houdt in dat wij een Sociaal Economisch Betrokken Onderneming zijn. Het SEBO-keurmerk hebben wij al sinds 2016 en is nu verlengd tot 2022.

Nieuwe samenwerking WBS Bouw, bouAd en Vermeulen Groep
13 juli 2020

WBS Bouw, bouAd en de Vermeulen Groep slaan de handen ineen om de tak Geluidsschermen een meer prominente plaats in integrale onderhoudscontracten te geven. De eerste gezamenlijke werkzaamheden zullen in juli van start gaan voor het integraal onderhoudscontract van Rijkswaterstaat regio West Nederland Zuid – district Noord.

Bestrijden Watercrassula Oosterheem
3 juli 2020

In de wijk Oosterheem van de gemeente Zoetermeer, heeft het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard op een aantal plekken (over)last van Watercrassula. Het van oorsprong Australische plantje groeit zo snel, dat het andere water- en oeverplanten dreigt te verstikken.

Boeiend Bloeiend nu ook op eigen terrein
12 juni 2020

Begin juni heeft de Vermeulen Groep de plantenstrook op het bedrijventerrein aan de Hoogeveenseweg uitgebreid, door de visvijver aan de voorzijde te dempen. Net als bij onze opdrachtgevers vergroten wij met ons ‘Boeiend Bloeiend’ concept de biodiversiteit in de regio.

Jumping Green in Oosterheem
25 mei 2020

Springend Groen? Nee, het groen zelf laten we niet springen, maar we zorgen ervoor dat bijen en andere insecten zoveel mogelijk over kunnen springen.

Gunning contract calamiteitenbestrijding Zeeland
24 april 2020

Op 1 april is de Vermeulen Groep gestart met de calamiteitenbestrijding voor Waterschap Scheldestromen en de Provincie Zeeland.