Nieuws van de Vermeulen Groep

Vermeulen Groep zet zich in tijdens World Cleanup Day
22 september 2020

Op zaterdag 19 september heeft de Vermeulen Groep zich ingezet tijdens World Cleanup Day in Oosterheem in gemeente Zoetermeer. World Cleanup Day is een wereldwijd initiatief waarbij 180 landen de planeet van een grote schoonmaakbeurt voorzien.

Vlootschouwen als voorbereiding op het strooiseizoen
15 september 2020

Afgelopen weekend is de vlootschouw voor het gladheidbestrijdingsmaterieel van Rijkswaterstaat en de voertuigen van Vermeulen georganiseerd op het steunpunt van Rijkswaterstaat in Delft. Tijdens een vlootschouw worden alle strooiauto’s en sneeuwploegen gecontroleerd.

Meer bijen op de Elfenbaan
7 september 2020

In opdracht van de gemeente Zoeterwoude zijn wij in het gebied langs de N11 bezig met het vergroten van de watergangen, voor waterberging. Hierdoor creëren wij natuurvriendelijke oevers.

Plaatsen barriers in Wallonië
27 augustus 2020

Voor het Bestuur Wallonië voeren wij in samenwerking met Siemes werkzaamheden uit aan de Belgische rijkswegen. De Vermeulen Groep is ingezet voor het plaatsen van 16 km aan barriers op de E42/A16.

Uitreiking SEBO-keurmerk
30 juli 2020

Op 20 juli kwam wethouder Jan Iedema langs bij de Vermeulen Groep om het SEBO certificaat aan ons uit te reiken. Dit houdt in dat wij een Sociaal Economisch Betrokken Onderneming zijn. Het SEBO-keurmerk hebben wij al sinds 2016 en is nu verlengd tot 2022.

Nieuwe samenwerking WBS Bouw, bouAd en Vermeulen Groep
13 juli 2020

WBS Bouw, bouAd en de Vermeulen Groep slaan de handen ineen om de tak Geluidsschermen een meer prominente plaats in integrale onderhoudscontracten te geven. De eerste gezamenlijke werkzaamheden zullen in juli van start gaan voor het integraal onderhoudscontract van Rijkswaterstaat regio West Nederland Zuid – district Noord.

Bestrijden Watercrassula Oosterheem
3 juli 2020

In de wijk Oosterheem van de gemeente Zoetermeer, heeft het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard op een aantal plekken (over)last van Watercrassula. Het van oorsprong Australische plantje groeit zo snel, dat het andere water- en oeverplanten dreigt te verstikken.

Boeiend Bloeiend nu ook op eigen terrein
12 juni 2020

Begin juni heeft de Vermeulen Groep de plantenstrook op het bedrijventerrein aan de Hoogeveenseweg uitgebreid, door de visvijver aan de voorzijde te dempen. Net als bij onze opdrachtgevers vergroten wij met ons ‘Boeiend Bloeiend’ concept de biodiversiteit in de regio.

Jumping Green in Oosterheem
25 mei 2020

Springend Groen? Nee, het groen zelf laten we niet springen, maar we zorgen ervoor dat bijen en andere insecten zoveel mogelijk over kunnen springen.

Gunning contract calamiteitenbestrijding Zeeland
24 april 2020

Op 1 april is de Vermeulen Groep gestart met de calamiteitenbestrijding voor Waterschap Scheldestromen en de Provincie Zeeland.

Voor verkeersveiligheid bomen langs A20 verwijderd
6 april 2020

Populieren langs de rijksweg A20 zijn verwijderd omdat zij een gevaar vormen voor het verkeer. Het gaat om de bomen aan de zuidzijde van de A20 tussen Maasdijk en Maassluis.

Bordenwissel in opdracht van Rijkswaterstaat
26 maart 2020

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft de Vermeulen Groep in het weekend van 14 en 15 maart 2020, de snelheidsborden langs de snelwegen vervangen ten behoeve van het verlagen van de maximum snelheid op de Nederlandse wegen.

Vermeulen Groep plaatst barriers in België
27 februari 2020

De Vermeulen Groep plaatst in opdracht van Siemes regelmatig mobiele barriers (tijdelijke vangrail) op de Belgische snelwegen.

Groot Variabel Onderhoud WNZ 2019 succesvol opgeleverd
21 februari 2020

Vrijdag 21 februari 2020 zijn de handtekeningen gezet voor het opleveren en het overdragen van het Groot variabel Onderhoud WNZ (West Nederland Zuid) 2019.

Oplevering renovatie gemaal Gouwe Aquaduct
14 februari 2020

Donderdag 30 januari vond de oplevering van het compleet gerenoveerde gemaal van het Gouwe Aquaduct, op de A12, ter hoogte van Waddinxveen, plaats.

Meer noten op onze zang!
14 februari 2020

Koolmezen blijken liefhebbers te zijn van het eten van de eikenprocessierupsen. De Vermeulen Groep heeft het idee opgevat om een proef uit te zetten in de wijk Oosterheem ter bestrijding van de eikenprocessierups.

Vermeulen gaat circulair met CIRCO
6 februari 2020

De Vermeulen Groep heeft deelgenomen aan de CIRCO Business design track natuurvezels, een driedaagse workshop.

Wijkonderhoud in Oosterheem door de Vermeulen Groep
3 februari 2020

De Vermeulen Groep voert onderhoud uit binnen de Openbare Ruimte in de wijk Oosterheem van de gemeente Zoetermeer en van het deelgebied van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Snoeien met respect voor natuur en ecologie
30 januari 2020

Op dit moment is de Vermeulen Groep bezig met het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden in de Wijk Oosterheem in Zoetermeer.

In stand houden van groenvoorziening A20 in opdracht van Rijkswaterstaat
28 januari 2020

In het weekend van 18 en 19 januari 2020 heeft de Vermeulen Groep een honderdtal bomen gerooid langs de A20 (Hmp 13.1 – 16.35).