Nieuws van de Vermeulen Groep

Bestrijden Watercrassula Oosterheem
3 juli 2020

In de wijk Oosterheem van de gemeente Zoetermeer, heeft het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard op een aantal plekken (over)last van Watercrassula. Het van oorsprong Australische plantje groeit zo snel, dat het andere water- en oeverplanten dreigt te verstikken.

Boeiend Bloeiend nu ook op eigen terrein
12 juni 2020

Begin juni heeft de Vermeulen Groep de plantenstrook op het bedrijventerrein aan de Hoogeveenseweg uitgebreid, door de visvijver aan de voorzijde te dempen. Net als bij onze opdrachtgevers vergroten wij met ons ‘Boeiend Bloeiend’ concept de biodiversiteit in de regio.

Jumping Green in Oosterheem
25 mei 2020

Springend Groen? Nee, het groen zelf laten we niet springen, maar we zorgen ervoor dat bijen en andere insecten zoveel mogelijk over kunnen springen.

Gunning contract calamiteitenbestrijding Zeeland
24 april 2020

Op 1 april is de Vermeulen Groep gestart met de calamiteitenbestrijding voor Waterschap Scheldestromen en de Provincie Zeeland.

Voor verkeersveiligheid bomen langs A20 verwijderd
6 april 2020

Populieren langs de rijksweg A20 zijn verwijderd omdat zij een gevaar vormen voor het verkeer. Het gaat om de bomen aan de zuidzijde van de A20 tussen Maasdijk en Maassluis.

Bordenwissel in opdracht van Rijkswaterstaat
26 maart 2020

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft de Vermeulen Groep in het weekend van 14 en 15 maart 2020, de snelheidsborden langs de snelwegen vervangen ten behoeve van het verlagen van de maximum snelheid op de Nederlandse wegen.

Vermeulen Groep plaatst barriers in België
27 februari 2020

De Vermeulen Groep plaatst in opdracht van Siemes regelmatig mobiele barriers (tijdelijke vangrail) op de Belgische snelwegen.

Groot Variabel Onderhoud WNZ 2019 succesvol opgeleverd
21 februari 2020

Vrijdag 21 februari 2020 zijn de handtekeningen gezet voor het opleveren en het overdragen van het Groot variabel Onderhoud WNZ (West Nederland Zuid) 2019.

Oplevering renovatie gemaal Gouwe Aquaduct
14 februari 2020

Donderdag 30 januari vond de oplevering van het compleet gerenoveerde gemaal van het Gouwe Aquaduct, op de A12, ter hoogte van Waddinxveen, plaats.

Meer noten op onze zang!
14 februari 2020

Koolmezen blijken liefhebbers te zijn van het eten van de eikenprocessierupsen. De Vermeulen Groep heeft het idee opgevat om een proef uit te zetten in de wijk Oosterheem ter bestrijding van de eikenprocessierups.

Vermeulen gaat circulair met CIRCO
6 februari 2020

De Vermeulen Groep heeft deelgenomen aan de CIRCO Business design track natuurvezels, een driedaagse workshop.

Wijkonderhoud in Oosterheem door de Vermeulen Groep
3 februari 2020

De Vermeulen Groep voert onderhoud uit binnen de Openbare Ruimte in de wijk Oosterheem van de gemeente Zoetermeer en van het deelgebied van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Snoeien met respect voor natuur en ecologie
30 januari 2020

Op dit moment is de Vermeulen Groep bezig met het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden in de Wijk Oosterheem in Zoetermeer.

In stand houden van groenvoorziening A20 in opdracht van Rijkswaterstaat
28 januari 2020

In het weekend van 18 en 19 januari 2020 heeft de Vermeulen Groep een honderdtal bomen gerooid langs de A20 (Hmp 13.1 – 16.35).

Aansluiting Statiegeldalliantie
29 november 2019

De Vermeulen Groep heeft dagelijks te maken met zwerfafval gedurende de onderhoudswerkzaamheden langs de wegen. De bermen liggen er vol mee en het wordt tijd dat dit verandert.

7 november Inspiratiedag Techniek bij Rijkswaterstaat
12 november 2019

Aansluitend op de presentatie ‘Zo doen we het nu duurzaamheid bij RWS!’ door Chris van Schalm Senior Adviseur Duurzaamheid PPO, was de eer aan de Vermeulen Groep om op deze dag een presentatie te verzorgen.

Demonstratie botsabsorber met airbag tijdens Safety Walk
12 november 2019

Vrijdag 8 november presenteerde de Vermeulen Groep tijdens het Safety Walk programma van Bouwend Nederland de botsabsorber (TMA) met airbag-systeem.

Nestkasten
5 november 2019

De gemeente Zoetermeer liet in 2018 nestkasten plaatsen in de wijk Oosterheem.

Gebiedsontwikkeling VerdeVista Meerburg
30 september 2019

In opdracht van Ontwikkelingsmaatschappij Meerburg heeft de Vermeulen Groep diverse deelplannen voor de gebiedsontwikkeling VerdeVista Meerburg in Zoeterwoude gegund gekregen.

Betonwerkzaamheden LVO Noord Brabant
19 september 2019

Naast het onderhouden en herstellen van asfalt voert de Vermeulen Groep ook werkzaamheden uit op andere types verharding.