Rijkswaterstaat en Vermeulen Groep verlengen samenwerking

30 maart 2022

De Vermeulen Groep zal ook de komende twee jaar het onderhoud in het areaal Zee & Delta plegen. In het bijzijn van Gerben Burger, Dirk-Jan Visser, Erica de Kok, Marcel Ideler, Rien Davidse, Richard van de Voorde, Elwin Wagelmans, Joop Broer en Remi de la Haye van Rijkswaterstaat en met de (project)medewerkers van de Vermeulen Groep op locatie Heinkenszand werd dit gegeven feestelijk beklonken.

“De Vermeulen Groep is een fijne partij om mee samen te werken. Ze denken mee, zoeken altijd naar de beste oplossing en leveren hun werk goed en snel op”, aldus Marcel Ideler (Projectmanager Rijkswaterstaat) . Ook de Vermeulen Groep is blij met de verlenging van de samenwerking. Hans Nieuwenhuis zegt hierover, “wij zijn blij te horen dat Rijkswaterstaat blij is met ons en wij zijn natuurlijk heel blij met hen”.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.