Safety Walk A58

11 mei 2021

Op 10 mei 2021 heeft projectmanagement van Rijkswaterstaat en de Vermeulen Groep wederom een ‘Safety Walk’ uitgevoerd. Een ‘Safety Walk’ is een middel om houding en gedrag in relatie tot veiligheid bespreekbaar te maken. Tijdens een Safety Walk richt de directie (hoger management) zich tot dit primaire doel in tegenstelling tot veiligheidsinspecties en handhaving. Het doel is dat het management inzicht krijgt over de operatie, commitment toont en gedragsverandering bij uitvoerenden bewerkstelligt.

De Vermeulen Groep is verantwoordelijk voor de uitvoering van meerdere Integrale Onderhoudscontracten binnen Rijkswaterstaat. In dit geval werd de ‘Safety Walk’ uitgevoerd op de A58 nabij Heinkenszand. Hiervoor was een afvaardiging van het management ‘Prestatiecontract Zee & Delta ’ uitgenodigd.

Op steunpunt Heinkenszand kreeg de delegatie uitleg van de projectleider van Brabotech (dochteronderneming) over het vervangen van voegen. Nadat de afzetting was geplaatst, is de delegatie naar de uitvoerlocatie vertrokken om de werkzaamheden in de praktijk te bekijken. Een geoliede trein, waar heel veel medewerkers op een klein oppervlak precies weten welke taak ze moeten uitvoeren.

De delegatie besprak tijdens de werkzaamheden de belangrijke veiligheidsonderwerpen.

De werkzaamheden werden veilig uitgevoerd en de PBM’s waren op orde.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Lancering 100% elektrische wals
26 juli 2021

Vermeulen is weer een elektrisch krachtpatser rijker. Afgelopen vrijdag, 23 juli 2021, werd de tweede elektrische wals in Nederland feestelijk gelanceerd.

Werkgestraften dragen bij aan verkeersveiligheid
15 juli 2021

Vandaag werd de samenwerking bekrachtigd tussen Reclassering Nederland, Rijkswaterstaat en integraal wegenonderhoud aannemer de Vermeulen Groep.

Oog voor vliegende buurtbewoners
5 juli 2021

Leerlingen van groep 4B van basisschool Het Noorderlicht uit Oosterheem hebben oog voor de ‘vliegende buurtbewoners’. Op vrijdag 2 juli hingen ze samen met wijkwethouder Ingeborg Ter Laak en met behulp van de Vermeulen Groep, de onderhoudsaannemer in Oosterheem, vogelhuisjes op in de wijk.

Rijvaardigheidstraining Dierenambulance Leiden en regio
1 juli 2021

De chauffeurs van Dierenambulance Leiden en regio krijgen een rijvaardigheidstraining. Bij Vermeulen Groep staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom willen we hier natuurlijk ons steentje aan bijdragen.