Storm

22 februari 2022

Het was een stormachtig weekend. Dudley, Eunice en Franklin zorgden voor veel overlast met windstoten tot 140 km per uur.

Voor de storm begon hebben wij bekeken welke collega’s ingezet konden worden bij calamiteiten. Zo hebben we dit weekend kunnen opschalen met ons eigen personeel en materiaal en hebben we onze steunpunten volop kunnen bemannen.

Voor en tijdens de stormen is er nauw contact gehouden met Rijkswaterstaat. In West Nederland Zuid hebben we op twee extra locaties (Delft en Bodegraven) personeel en materiaal ingezet, buiten onze eigen steunpunten Leiden en Ridderkerk. Op deze plekken hebben wij teams met botsabsorbers, bussen met afzetmateriaal, zaagploegen en knijperauto’s klaargezet om uit te rukken indien nodig.

Dit weekend hebben wij in opdracht van Rijkswaterstaat verschillende wegen afgesloten vanwege gevaar door omvallende bomen of ander wegmeubilair.

In de provincie Zeeland was het ook onstuimig. Hier hebben wij preventief de Philipsdam en de Oosterscheldekering afgesloten. Wij hebben vanuit Hazerswoude-Dorp extra inzet naar Zeeland gestuurd en een beroep gedaan op onze collega’s van Tijssen.

Op maandagochtend hebben wij weer overleg gehad met om een plan te maken om alles weer op te ruimen. De komende dagen zullen wij nog druk zijn met het herstellen van alle schades.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.