Te gast bij BNR Bouwmeesters

22 december 2020

Op 21 december 2020 was Zwiep Vermeulen namens de Vermeulen Groep te gast in de radio-uitzending van BNR Bouwmeesters. Ook te gast in de uitzending was Yvonne van der Hulst, directeur van Van der Hulst Bouwbedrijf. Beide waren voorgedragen vanuit Bouwend Nederland, om de laatste door hen gesponsorde uitzending te vertegenwoordigen.

Er werd gepraat over het uitdagende jaar voor de bouwsector, waarin de stikstof- en PFAS-problematiek en natuurlijk de coronapandemie om de hoek kwamen kijken. Hoe bouwen wij door in crisistijd? Je hoort er alles over in de uitzending.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Lancering 100% elektrische wals
26 juli 2021

Vermeulen is weer een elektrisch krachtpatser rijker. Afgelopen vrijdag, 23 juli 2021, werd de tweede elektrische wals in Nederland feestelijk gelanceerd.

Werkgestraften dragen bij aan verkeersveiligheid
15 juli 2021

Vandaag werd de samenwerking bekrachtigd tussen Reclassering Nederland, Rijkswaterstaat en integraal wegenonderhoud aannemer de Vermeulen Groep.

Oog voor vliegende buurtbewoners
5 juli 2021

Leerlingen van groep 4B van basisschool Het Noorderlicht uit Oosterheem hebben oog voor de ‘vliegende buurtbewoners’. Op vrijdag 2 juli hingen ze samen met wijkwethouder Ingeborg Ter Laak en met behulp van de Vermeulen Groep, de onderhoudsaannemer in Oosterheem, vogelhuisjes op in de wijk.

Rijvaardigheidstraining Dierenambulance Leiden en regio
1 juli 2021

De chauffeurs van Dierenambulance Leiden en regio krijgen een rijvaardigheidstraining. Bij Vermeulen Groep staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom willen we hier natuurlijk ons steentje aan bijdragen.