Technisch manager

Technisch manager
Fulltime, locatie Hazerswoude-Dorp

Vermeulen Groep is al 45 jaar een begrip in de aannemingswereld. We zijn dé specialist op het gebied van beheer en onderhoud aan de infrastructuur. Voor Rijkswaterstaat, Gemeenten en Provincies zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt en proactief te werk gaat.

Vanwege de uitbreiding van onze afdeling geïntegreerde contracten zijn wij op zoek naar een technisch manager.

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische bijdrage aan de processen binnen onze diverse integrale contracten.

De belangrijkste taken zijn:

  • Bewaken van de juiste koers in het ontwerp, werkvoorbereiding en uitvoering op basis van de eisen en scope en hieruit voortvloeiende werkpakketten;
  • Technisch input leveren aan de afleverdossiers;
  • Zorg dragen voor integrale afstemming van de werkzaamheden (planning);
  • Advies uitbrengen op technisch vlak richting het projectmanagementteam en opdrachtgever.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler, die technisch inhoudelijk goed is onderlegd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Andere functie-eisen zijn:

  • Werk- en denkniveau: minimaal HBO met relevante werkervaring;
  • Kennis en ervaring met contractvorm UAV-gc en risicomanagement.

Wij bieden een rol met veel verantwoordelijkheid en uitdagende projecten waarin je te maken hebt met meerdere technieken en disciplines. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je cv naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “technisch manager”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer
079 – 341 05 39.