Tijssen

Sinds juli 2019 is de Vermeulen Groep eigenaar van een nieuw dochterbedrijf: Groenaannemer VOF J. Tijssen in Sint Maartensdijk (provincie Zeeland). Op 5 juli vond het officiële tekenmoment plaats. VOF J. Tijssen gaat nu verder onder de naam Aannemingsbedrijf Tijssen B.V. als 100% dochteronderneming van Aannemingsbedrijf Vermeulen Benthuizen B.V. ( Vermeulen Groep).

De Vermeulen Groep en Tijssen hebben jarenlang samengewerkt en altijd goed contact gehad. In maart dit jaar zijn de eerste contacten gelegd in verband met een mogelijke overname. VOF J. Tijssen is actief op het gebied van landschapsverzorging (dienstverlening op het gebied van groenvoorziening zoals maaiwerk van wegbermen en ander onderhoud aan of langs wegen) en grondverzet (civiele werken). De firma Tijssen bestaat al 47 jaar en beschikt over een aantal mooie contracten in het wegenonderhoud in de omgeving Zeeland. De Vermeulen Groep breidt met deze overname haar werkgebied en capaciteit uit.

Op vrijdag 5 juli 2019 hebben beide partijen met terugwerkende kracht per 1 juni getekend voor de overname van het onroerend goed en voor overdracht van alle activa en passiva van de VOF. Aannemingsbedrijf Tijssen B.V. wordt hiermee onderdeel van een krachtige en ervaren groep die de lopende overeenkomsten ongewijzigd zal voortzetten. Op deze wijze wordt die continuïteit gegarandeerd en als onderdeel van Vermeulen Groep ontstaan er mogelijkheden voor verdere groei en optimalisatie van de dienstverlening.

De CO2 -Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten. De Ladder wordt als CO2 -managementsysteem en als aanbestedingsinstrument gebruikt.
https://www.skao.nl/nl

Download