Tractor machinist

Tractor machinist
Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

De functie
In deze functie ben je met een groep collega’s verantwoordelijk voor het maaien, opruimen en persen van bermen op onze projecten. Je bedient tijdens dit werk onze Fendt tractor.

Gedurende de wintermaanden ben je inzetbaar als kiepermachinist en voer je zaag- snipper en plantwerkzaamheden uit. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en bereid om in het maaiseizoen overuren te werken. De werkzaamheden vinden vooral in dagdienst plaats.

Wij zoeken een kandidaat die veilig en kwaliteitsvol werken hoog in het vaandel heeft staan. Andere functie-eisen zijn:

  • Vakgerichte opleidingen zoals een Machinistendiploma
  • Ervaring als tractor machinist/chauffeur
  • Beschikt over rijbewijs BE
  • VCA basis of bereid zijn te halen
  • Certificaat veilig werken langs de weg of bereid zijn deze te halen
  • Nauwkeurig, zelfstandig, flexibel en in teamverband kunnen werken

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van werkervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw cv met brief voorzien van motivatie naar  vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Tractor Machinist”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079-3410539. Of neem voor meer informatie over de Vermeulen Groep een kijkje op onze website: www.vermeulengroep.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.