Transitiefase gestart voor 10-jarig onderhoud Provincie Zuid-Holland!  

31 januari 2023

In het verleden heeft Vermeulen Groep geruime tijd onderhoud mogen uitvoeren aan en rond de wegen binnen de provincie Zuid-Holland. Dit was aan de hand van losse contracten. Op vrijdag 16 december 2022 heeft Vermeulen Groep de opdracht mogen ontvangen voor het 10-jarig onderhoud van het areaal in Perceel Noord van de provincie Zuid-Holland. Het nieuwe contract behelst het Integrale Onderhoud, waarbij wij als huisvader over het areaal van de provincie gaan opereren. En hier zijn wij erg blij mee!

 

Vermeulen Groep heeft alle facetten zelf in huis

Voor de provincie betekent een vaste aannemer dat er niet meer af gestemd hoeft te worden tussen verschillende aannemers bij het onderhoud en dagelijks beheer. Geen ruis op de lijn, minder kans op fouten, geen onnodige afsluitingen. En als er twee of drie verschillende klussen gedaan moeten worden aan dezelfde weg, dan kan dat nu makkelijker in één keer.  En juist daar staat Vermeulen Groep om bekend! Wij hebben alle faciliteiten onder één dak.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Er worden ook maatschappelijke doelstellingen waargemaakt. Zo is er vastgelegd dat de CO2-uitstoot bij het dagelijks beheer en onderhoud met de helft omlaag moet gaan. Zowel Vermeulen Groep als Gebr. Van der Lee, die het onderhoud van perceel West verzorgen, zijn bezig met duurzame initiatieven. Wij investeren in Waterstof en de zij maken onder meer gebruik van elektrische asfaltwalsen.

Daarnaast gaan wij ook inzetten op het vinden van nieuwe medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor zeker tien procent van de medewerkers binnen dit contract gaat het dagelijks beheer en onderhoud extra veel betekenen. Want zij krijgen werk dat ze een stap verder brengt.

  

Het daadwerkelijke onderhoud start op 1 september 2023. 

 

Inhoudelijk behelst het contract de volgende activiteiten:

Binnen het Perceel Noord vallen de volgende gemeenten:

Oegstgeest, Leiderdorp, Leiden, Zoeterwoude, Voorschoten, Alphen aan den Rijn, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Wassenaar, Den Haag, Katwijk, Noordwijk, Lisse, Kaag en Braassem, Waddinxveen, Hillegom, Teylingen en Lansingerland.

 

  • Het aantal km wegen (eenzijdig en geen rekening gehouden met eventuele meerdere rijbanen) is 110 km.
  • De volgende N wegen vallen binnen regio Noord:

N206, N208, N209, N434, N440, N441, N442, N443, N444, N445, N446, N447, N448, N449, N450, N455, N470.

 

Vermeulen Groep gaat de volgende Asset inspecteren en onderhouden voor de provincie:

Assetgroep 1 – Weggeboden / aanverwante objecten (denk aan wegmeubilair, afrastering, geluidsschermen, verblindingsschermen en ecologische voorzieningen)

Assetgroep 2 – Groen en Water (onderhoud van bermen, onderhoud van beplanting en bomen, onderhoud van watersystemen)

Assetgroep 3 – Wegen (inspecties en schouw van verhardingen, reinigen, repareren, vervangingen van asfalt, vernieuwen van markeringen)

Assetgroep 4 – Vast kunstwerken (schoonmaken, onderhoud, verwijderen van graffiti, reinigen van pompkelders, schoonhouden van tunnels)

Dienstverlening – veiligstellen en herstellen van schade aan het areaal bij incidenten, verkeersmanagement, gladheidsbestrijding

Processen – Opstellen van meerjarige plannen, innovaties uitvoeren, omgevingsmanagement, aanpassingen geografische systemen, inrichten en onderhouden van ons OMS, dataverwerking.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Nieuwe voorzitter Bouwend Nederland op bezoek bij Vermeulen Groep
17 maart 2023

Op maandag 13 februari jl. ontvingen wij Arno Visser op projectbezoek. Na een eerste kennismaking met onze bedrijfsbureau directeur Frans Paardekooper, heeft onze projectleider GWW Marco Berg het project in Warmond laten zien waar onze specialisten bezig zijn de herinrichting van de straat. lees meer…

Boomfeestdag!
16 maart 2023

Vermeulen Groep heeft op 15 maart een belangrijke rol gespeeld tijdens het planten van bomen op een terrein dat mede mogelijk is gemaakt door de Unibail-Rodamco Westfield mall. Dit project draagt bij aan CO2-compensatie voor de aanleg van de shoppingmall. Wethouders van Leidschendam-Voorburg waren aanwezig, samen met diverse leden uit de directie van URW. Lees verder…

Ons OpWeg magazine!
7 maart 2023

Bekijk ons magazine

Te gast in radioprogramma: Zaken zijn zaken
13 januari 2023

Onlangs was onze commercieel directeur Sophia van Bakel namens Vermeulen Groep te gast bij het nieuwe radioprogramma van studio Alphen ‘”Zaken zijn Zaken”. Samen met andere lokale ondernemers uit Alphen aan den Rijn en omstreken werd er gesproken over actuele onderwerpen op het gebied van vestigingsklimaat, duurzaamheid, groei en personeel en de uitdagingen die dit met zich meebrengt. Vanuit Hazerswoude, gemeente Alphen aan den Rijn voert ons aannemingsbedrijf diverse activiteiten uit ten behoeve van de infrastructuur.