Uitvoerder Infra

Uitvoerder Infra

De Vermeulen Groep is dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en beheer van de openbare ruimte, voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Wij zijn een landelijk werkend aannemingsbedrijf o.a. op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, groenonderhoud, verkeerstechniek en incident management. Bij ons werken zo’n 160 mensen en wij beschikken over een modern en specialistisch wagen- en machinepark.

Ter uitbreiding van onze afdeling Infra zijn wij op zoek naar een ervaren Uitvoerder Infra voor twee mooie projecten die wij in de Randstad hebben binnengehaald.

Als Uitvoerder Infra ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van reconstructies en groot onderhoud van wegen en straten in opdracht van gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van het gehele uitvoeringsproces en legt de juiste verbinding tussen alle verschillende partijen. Daarnaast draag je zorg voor het opstellen en naleven van de planning, de inzet van mensen en middelen, en het aansturen van de onderaannemers en leveranciers.

De belangrijkste taken als uitvoerder zijn:

  • Vaktechnisch aansturen van medewerkers
  • Toezien op en het bevorderen van kwalitatief en kwantitatief juiste werkuitvoering
  • Afstemmen werkzaamheden met de projectleider en de planning
  • Bijhouden projectadministratie en opstellen voortgangs- en kwaliteitsrapportages
  • Contact onderhouden met bestaande relaties over de voortgang
  • Verantwoordelijk voor kwaliteit, veiligheid en naleving van het gebruik van PBM’s

Wij zoeken een collega die communicatief sterk is, die meedenkt en goed is in het stellen van prioriteiten. Andere functie-eisen zijn:

  • MTS/HTS Civiel techniek
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de Infra of GWW
  • Ervaring met UAVgc projecten en bijbehorende procesactiviteiten is een pré
  • In het bezit van VCA-VOl + rijbewijs

Wij bieden een afwisselende functie waarbij je werkt aan uitdagende projecten. Wij hebben een platte organisatiestructuur met korte lijnen wat leidt tot transparantie binnen ons bedrijf en maakt dat collega’s elkaar kennen en van elkaar weten wat er speelt. Wij hebben een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met ruimte voor ontwikkelmogelijkheden.

Spreekt bovenstaande omschrijving je aan en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Uitvoerder Infra”. Neem voor meer informatie contact op met Arjan Dans, Projectmanager Infra, of Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079-3410539.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.