Vast Onderhoud Beweegbare Objecten (VOBO), Rijkswaterstaat West Nederland Zuid

20 oktober 2020
De combinatie SHERPA (Hollandia Services, Arcadis, Croon Wolter & Dros) is sinds 2018 voor drie jaar verantwoordelijk voor het in stand houden en monitoren van en informeren over de toestand van het Areaal, met upgrade werkzaamheden gericht op de beweegbare objecten in het beheergebied van Rijkswaterstaat: West Nederland Zuid, district Noord en district Zuid.

In opdracht van SHERPA voert de Vermeulen Groep de volgende werkzaamheden uit: inspecties en schouw, groenonderhoud (maaien, bomenonderhoud, hagen knippen), onderhoud aan verhardingen (vegen, ZOAB Cleanen, onkruidbeheersing), kolkenzuigen (onderhoud hemelwaterafvoer), afvalbeheersing, graffiti verwijderen, herstel van elementverhardingen (straatwerk), gladheidsbestrijding en verkeerstechniek.

De beweegbare objecten die wij onderhouden zijn: de Van Brienenoordbrug, Giessenbrug, Spijkenisserbrug, Harmsenbrug, Suurhoffbrug, Haringvlietbrug, Merwedebrug Papendrecht, Brug over de Noord, Verkeersbrug Dordrecht, Merwedebrug Gorinchem, Wantijbrug, Volkerakbrug en een aantal sluizen: Biesboschsluis, Helsluis, Ottersluis en de Spieringsluis.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Lancering 100% elektrische wals
26 juli 2021

Vermeulen is weer een elektrisch krachtpatser rijker. Afgelopen vrijdag, 23 juli 2021, werd de tweede elektrische wals in Nederland feestelijk gelanceerd.

Werkgestraften dragen bij aan verkeersveiligheid
15 juli 2021

Vandaag werd de samenwerking bekrachtigd tussen Reclassering Nederland, Rijkswaterstaat en integraal wegenonderhoud aannemer de Vermeulen Groep.

Oog voor vliegende buurtbewoners
5 juli 2021

Leerlingen van groep 4B van basisschool Het Noorderlicht uit Oosterheem hebben oog voor de ‘vliegende buurtbewoners’. Op vrijdag 2 juli hingen ze samen met wijkwethouder Ingeborg Ter Laak en met behulp van de Vermeulen Groep, de onderhoudsaannemer in Oosterheem, vogelhuisjes op in de wijk.

Rijvaardigheidstraining Dierenambulance Leiden en regio
1 juli 2021

De chauffeurs van Dierenambulance Leiden en regio krijgen een rijvaardigheidstraining. Bij Vermeulen Groep staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom willen we hier natuurlijk ons steentje aan bijdragen.