Vermeulen Groep kleurt N279 oranje

7 mei 2021

De Vermeulen Groep heeft op 5 mei, Bevrijdingsdag, in opdracht van Provincie Noord-Brabant op de over een traject van ruim 4,2 kilometer 2300 ton SMA 8G+ aangebracht op de N279. Dit is een deklaag die de levensduur van de weg verlengd en geluidsoverlast beperkt.

Sinds 2018 geeft de Vermeulen Groep uitvoering aan het  LVO-Contract (Levensverlengend  Contract) voor het onderhouden van wegen van Provincie Noord-Brabant.

Het grootste onderdeel van de werkzaamheden is het onderhouden en herstellen van asfalt, het herstellen en nieuw aanbrengen van verruimingsvoegen, het vervangen van betonplaten en plaatselijke betonreparaties. Daarnaast voeren we ook de overige werkzaamheden uit die uit het contract voortvloeien, zoals het aanbrengen van lussen en markeringen.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Lancering 100% elektrische wals
26 juli 2021

Vermeulen is weer een elektrisch krachtpatser rijker. Afgelopen vrijdag, 23 juli 2021, werd de tweede elektrische wals in Nederland feestelijk gelanceerd.

Werkgestraften dragen bij aan verkeersveiligheid
15 juli 2021

Vandaag werd de samenwerking bekrachtigd tussen Reclassering Nederland, Rijkswaterstaat en integraal wegenonderhoud aannemer de Vermeulen Groep.

Oog voor vliegende buurtbewoners
5 juli 2021

Leerlingen van groep 4B van basisschool Het Noorderlicht uit Oosterheem hebben oog voor de ‘vliegende buurtbewoners’. Op vrijdag 2 juli hingen ze samen met wijkwethouder Ingeborg Ter Laak en met behulp van de Vermeulen Groep, de onderhoudsaannemer in Oosterheem, vogelhuisjes op in de wijk.

Rijvaardigheidstraining Dierenambulance Leiden en regio
1 juli 2021

De chauffeurs van Dierenambulance Leiden en regio krijgen een rijvaardigheidstraining. Bij Vermeulen Groep staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom willen we hier natuurlijk ons steentje aan bijdragen.