Vermeulen Groep tekent strategisch samenwerkingsverband met ART

25 maart 2021

Vermeulen Groep en ART (Asfalt Productie Amsterdam, Asfalt Productie Rotterdam-Rijnmond en Asfalt Productie Tiel) zijn vanaf 1 januari 2021 een strategische samenwerking aangegaan voor de productie- en ontwikkeling van asfalt.

Vandaag, donderdag 25 maart 2021 werd deze samenwerking officieel bekrachtigd. Albert Vermeulen, Directeur Vermeulen Groep en Karel Leeuwenhaag Bedrijfsleider APA bv, APRR bv en APT bv tekenden de overeenkomst op locatie bij de duurzaamste asfaltcentrale van Nederland (Asfalt Productie Tiel).

Deze samenwerking komt voort uit het de duurzaamheidsopgave voor opdrachtgevers. Naast productie en ontwikkeling brengt Vermeulen ook Lynpave in.

Door de toevoeging van Lynpave kunnen asfaltmengsels op lagere temperatuur worden geproduceerd wat direct besparing levert op de uitstoot van CO2 bij de productie.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Lancering 100% elektrische wals
26 juli 2021

Vermeulen is weer een elektrisch krachtpatser rijker. Afgelopen vrijdag, 23 juli 2021, werd de tweede elektrische wals in Nederland feestelijk gelanceerd.

Werkgestraften dragen bij aan verkeersveiligheid
15 juli 2021

Vandaag werd de samenwerking bekrachtigd tussen Reclassering Nederland, Rijkswaterstaat en integraal wegenonderhoud aannemer de Vermeulen Groep.

Oog voor vliegende buurtbewoners
5 juli 2021

Leerlingen van groep 4B van basisschool Het Noorderlicht uit Oosterheem hebben oog voor de ‘vliegende buurtbewoners’. Op vrijdag 2 juli hingen ze samen met wijkwethouder Ingeborg Ter Laak en met behulp van de Vermeulen Groep, de onderhoudsaannemer in Oosterheem, vogelhuisjes op in de wijk.

Rijvaardigheidstraining Dierenambulance Leiden en regio
1 juli 2021

De chauffeurs van Dierenambulance Leiden en regio krijgen een rijvaardigheidstraining. Bij Vermeulen Groep staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom willen we hier natuurlijk ons steentje aan bijdragen.