Vermeulen Groep tekent strategisch samenwerkingsverband met ART

25 maart 2021

Vermeulen Groep en ART (Asfalt Productie Amsterdam, Asfalt Productie Rotterdam-Rijnmond en Asfalt Productie Tiel) zijn vanaf 1 januari 2021 een strategische samenwerking aangegaan voor de productie- en ontwikkeling van asfalt.

Vandaag, donderdag 25 maart 2021 werd deze samenwerking officieel bekrachtigd. Albert Vermeulen, Directeur Vermeulen Groep en Karel Leeuwenhaag Bedrijfsleider APA bv, APRR bv en APT bv tekenden de overeenkomst op locatie bij de duurzaamste asfaltcentrale van Nederland (Asfalt Productie Tiel).

Deze samenwerking komt voort uit het de duurzaamheidsopgave voor opdrachtgevers. Naast productie en ontwikkeling brengt Vermeulen ook Lynpave in.

Door de toevoeging van Lynpave kunnen asfaltmengsels op lagere temperatuur worden geproduceerd wat direct besparing levert op de uitstoot van CO2 bij de productie.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Safety Walk A58
11 mei 2021

Op 10 mei 2021 heeft projectmanagement van Rijkswaterstaat en de Vermeulen Groep wederom een ‘Safety Walk’ uitgevoerd.

Een ‘Safety Walk’ is een middel om houding en gedrag in relatie tot veiligheid bespreekbaar te maken. Tijdens een Safety Walk richt de directie (hoger management) zich tot dit primaire doel in tegenstelling tot veiligheidsinspecties en handhaving. Het doel is dat het management inzicht krijgt over de operatie, commitment toont en gedragsverandering bij uitvoerenden bewerkstelligt.

Vermeulen Groep kleurt N279 oranje
7 mei 2021

De Vermeulen Groep heeft op 5 mei, Bevrijdingsdag, in opdracht van Provincie Noord-Brabant over een traject van ruim 4,2 kilometer 2300 ton SMA 8G+ aangebracht op N279

Groot Onderhoud N207C Gouda – Boskoop
6 mei 2021

In opdracht van Provincie Zuid-Holland combineert de Vermeulen Groep een groot deel van haar integrale activiteiten in het project ‘Groot Onderhoud aan de provinciale weg N207C Gouda-Boskoop’. Doel is deze weg voor de komende jaren onderhoudsvrij en tevens duurzaam en veilig in te richten.

Bouwrijp maken King’s Park
22 maart 2021

Het eerste kwartaal van 2021 zijn we gestart met het bouwrijp maken van het terrein tussen de Scheldestroom en de Martin Luther Kinglaan in de wijk Oosterheem van de gemeente Zoetermeer. Het project is de voorbereidende fase voor de realisatie van het King’s Park, een woonontwikkelingsproject bestaande uit ruim tweehonderd woningen en appartementen.