Vermeulen Groep terug in wijk Oosterheem

Al sinds jaar en dag voerde de Vermeulen Groep het groenonderhoud uit binnen de gemeente Zoetermeer. Als gevolg van een nieuw onderhoudscontract voor het groen in de wijk Oosterheem, hebben wij vorig jaar afscheid moeten nemen van de vijf DSW-medewerkers, die al meer dan acht jaar bezig waren om samen met ons de omgeving en de wijk netjes te houden. Ze werkten samen met de Vermeulen Groep  binnen de gemeente Zoetermeer bij het schoffelen, harken en wieden. Gelukkig voor ons en voor hen, hebben wij de samenwerking vanaf 1 maart 2018 weer kunnen herstarten.

De Vermeulen Groep is door gemeente Zoetermeer benaderd om het groenonderhoud binnen de wijk, samen met de voor haar bekende DSW-medewerkers, weer voor haar rekening te nemen. DSW-medewerkers, zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die op sociale wijze naar een passende baan worden geholpen. De DSW-medewerkers zijn erg blij weer bij ons terug te zijn, en de Vermeulen Groep is er ook zeer tevreden.

We zijn begonnen met meer dan 130 km graskanten steken en nu het voorjaar echt losbarst zijn we ook weer stevig aan het schoffelen geslagen. Gezamenlijk werken we erg hard aan de wijk weer op een kwalitatief hoog onderhoudsniveau brengen.

De Vermeulen Groep beschikt al een aantal jaren over het SEBO-keurmerk (Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen). Gemeente Zoetermeer waardeert dat een bedrijf die zich onderscheid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en dat kwalitatief groenonderhoud hoog in het vaandel heeft, weer terug is om de plantsoenen en groenvoorzieningen te onderhouden, zwerfvuil op te ruimen, afvalbakken het legen en onkruid op verhardingen te verwijderen.