Vermeulen Groep zet de volgende stap naar een duurzame toekomst

17 mei 2022

Sinds begin van deze maand zijn wij in het trotse bezit van twee elektrische airlesmachines. Deze machines gebruiken we bij onze markeringswerkzaamheden voor onder andere Koud Spray Plast werken. Ze zijn volledig elektrisch en verbruiken dus geen fossiele brandstoffen zoals benzine. Op deze manier besparen we 3340 kg CO2 per jaar. Dat zijn ongeveer 30 ritjes per jaar met de benzine auto van Amsterdam naar Parijs.

En dit is niet alles. De verfspuitmachines stoten geen benzinedampen uit en zijn een stuk stiller. Dit scheelt een hoop stank- en geluidsoverlast voor zowel de omgeving als voor onze eigen medewerkers.

De batterijen van deze nieuwe machines zijn krachtig, gaan lang mee en laden snel op. We kunnen ze dus vaak achter elkaar inzetten. Een volgende stap naar een duurzame toekomst!

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.