Voorman GWW

Voorman GWW
Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

De afdeling Infra van de Vermeulen Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van projectwerkzaamheden op het gebied van o.a. asfaltverharding, funderings- en bestratingswerkzaamheden en rioolwerk. Ter uitbreiding van de afdeling GWW zijn wij op zoek naar een Voorman.

De functie
Onder leiding van de uitvoerder en samen met de grondwerkers, stratenmakers en machinisten draag je zorg voor het aanbrengen van rioleringen en voor de uitvoering van bestratingswerkzaamheden om gebieden bouwrijp te maken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontgraven, aanvullen en verdichten van grond, het uitzetten van hoogtes en richtingen, kolken en plaatsen van straatpotten en putranden.

Ook stuur je de vakmannen aan en coördineer je de werkzaamheden. Je houdt toezicht op de werkzaamheden zodat dit in overeenstemming met de opdrachtomschrijving en werkinstructies wordt uitgevoerd. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werkzaamheden, de beheersing van de te gebruiken hulpmiddelen en het bijhouden van de administratie.

Wij zoeken een collega met een klantvriendelijke en collegiale instelling die in staat is om een ploeg medewerkers aan te sturen en te motiveren. Andere functie-eisen zijn:

  • VMBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als voorman GWW
  • In het bezit een VCA Basis
  • Rijbewijs B(E)

Wij bieden
Een afwisselende baan waarbij je wordt ingezet bij verschillende, uitdagende projecten in de regio. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse
Stuur dan je CV naar vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Voorman GWW”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079 – 341 05 39.

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.