Voortgang project Happy Days

16 februari 2022

In opdracht van gemeente Zoetermeer zijn wij in het vierde kwartaal van 2021 gestart met het bouwrijp maken van het terrein tussen de Franklinstraat en de Galvanistraat in de wijk Oosterheem.

Ondertussen is het aanwezige groen verwijderd, als dit nodig was voor het verdere project. De bestaande riolering is verwijderd. We richten het terrein nu verder in naar het idee van de opdrachtgever. Hierbij wordt nieuwe riolering aangelegd en worden verhogingen gemaakt waar de opdrachtgever dat wil. De grond die we elders op het terrein afgraven, wordt voor deze verhogingen gebruikt.

Deel dit bericht

Meer nieuws van de Vermeulen Groep

Maaiwerkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder
22 september 2022

Voor Gemeente Zoetermeer en Gemeente Leidschendam-Voorburg maait de Vermeulen Groep het gras in natuur- en recreatiegebied; De Nieuwe Driemanspolder. Op basis van het ecologisch beheerplan wordt de maaiplanning opgesteld en uitgevoerd.

Hybride samenwerking MBO-Rijnland  
12 september 2022

De Vermeulen Academy werkt nauw samen met het MBO-Rijnland. Vanuit deze samenwerking heeft een groep studenten van de studie Marketing en Communicatie een onderzoek voor de afdeling HR uitgevoerd.

Bioblitz Nieuwe Driemanspolder
30 augustus 2022

Doe je ook mee aan de Bioblitz in de Nieuwe Driemanspolder op vrijdag 16 september? Op deze dag gaan we de biodiversiteit in dit natuur- en recreatiegebied zoveel mogelijk in kaart brengen. Omdat het gebied pas enkele jaren geleden aangelegd is, valt er namelijk nog heel veel te ontdekken!

Werkzaamheden gemeente Teylingen
9 augustus 2022

In Warmond wordt de openbare ruimte gelegen aan de Sweilandstraat en Herenweg heringericht. De huidige situatie voldoet niet meer aan de eisen en behoeften van de gemeente en haar inwoners.