Vredo machinist

Vredo machinist
Fulltime (40 uur per week), locatie Hazerswoude-Dorp

De Vermeulen Groep is dé integraal specialist in aanleg, onderhoud en beheer van de openbare ruimte, voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Ter uitbreiding van onze afdeling Groenvoorziening zijn wij op zoek naar een Vredo machinist.

De functie
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en in teamverband uitvoeren van maai- en snipperwerkzaamheden d.m.v. het bedienen van onze Vredo (in combinatie met de maai/zuigcombinatie, vangrailmaaier of hakselaar).
In het maaiseizoen, mei t/m oktober, rijd je mee in de maaitrein en zorg je voor het gewenste maairesultaat. De werkzaamheden vinden zowel op de dag als in de nacht. Daarnaast beschik je over technische kennis voor het dagelijks onderhoud van de machine.

Gedurende de wintermaanden voer je zaag, snipper, onderhoudswerkzaamheden aan de machines en overige werkzaamheden uit.

Wij zoeken een kandidaat die veilig en kwaliteitsvol werken hoog in het vaandel heeft staan. Andere functie-eisen zijn:

  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pre;
  • In het bezit van rijbewijs C en Code 95;
  • In het bezit van een VCA-diploma of bereid deze te halen;
  • In het bezit van BRL9101 of bereid deze te halen.

Over ons
Vermeulen Groep is een middelgroot aannemingsbedrijf o.a. op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, groenonderhoud, verkeerstechniek en incident management. Bij ons werken zo’n 180 mensen en wij beschikken over een modern en specialistisch wagen- en machinepark. Vermeulen Groep werkt vanuit een gezellige sfeer en initiatief en betrokkenheid vinden wij heel erg belangrijk.

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van werkervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw cv met brief voorzien van motivatie naar  vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Vredo machinist”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop, HR Adviseur, op telefoonnummer 079-3410539. Of neem voor meer informatie over de Vermeulen Groep een kijkje op onze website: www.vermeulengroep.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.