Vacature

Chauffeur Incident Management

Chauffeur Incident Management

Fulltime (40 uur per week), locatie Heinekenszand

De Vermeulen Groep is een middelgroot aannemingsbedrijf o.a. op het gebied van Infra, Verkeerstechniek en Incident Management. Onze opdrachtgevers zijn met name Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Bij ons werken zo’n 250 mensen en wij beschikken over een modern en specialistisch wagen- en machinepark.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Chauffeur die voornamelijk rijdt op de Botsabsorber (TMA) voor de afdelingen Verkeertechniek en Incident Management.

De functie

Bij wegwerkzaamheden dient de weg te worden afgezet. Deze werkzaamheden worden met behulp van een botsabsorber op- en afgebouwd. De botsabsorber biedt bescherming tijdens het op- en afbouwen van wegafzettingen en tijdens het toepassen van een rijdende afzetting. Ook bij incidenten dient de weg te worden afgezet. Wanneer je werkt voor de afdeling IM sta je stand-by op het steunpunt en ruk je uit wanneer er een melding van een calamiteit, schade of storing binnenkomt. In de winter vervul je ook een rol bij de gladheidbestrijding. Je rijdt door het hele land en de ritten kunnen op de dag, nacht en in het weekend plaatsvinden.

Wij zoeken een klantgerichte collega die goed zelfstandig kan werken, flexibel is en denkt in oplossingen. Andere functie-eisen zijn:

  • Afgeronde Chauffeursopleiding
  • In het bezit van een rijbewijs C/CE en code 95
  • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Technisch onderlegd i.v.m. controleren vrachtwagen
  • Bij voorkeur VCA gecertificeerd
  • Bij voorkeur BRL 9101 gecertificeerd
  • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken en je bent 1 x per 4 weken inzetbaar voor de calamiteitendienst
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschift

Wij bieden jou een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van werkervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil jij ons team komen versterken?

Vul dan het sollicitatieformulier hieronder in. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling HR op telefoonnummer 079-3410539

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer weten?

Melissa Wanner & Petra Benschop

HR adviseurs

LinkedIn
Twitter
Facebook
E-mail
Bellen

Deel deze vacature

> Meer vacatures