Vacature
Zaagtechniek

Detectiemedewerker

De afdeling Zaagtechniek van Vermeulen Groep is verantwoordelijk voor het zagen van sleuven in het wegdek om er vervolgens detectielussen (kabels) in te leggen en deze aan te sluiten in een WegKant Station (WKS) en of VerkeersRegel Automaat (VRA). Wanneer auto’s en vrachtwagens over de detectielussen rijden kunnen diverse soorten gegevens worden verzameld, zoals snelheidsmetingen en de hoeveelheid voertuigen die er op de weg rijden.

Ter uitbreiding van de afdeling Zaagtechniek zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

De functie:

Als Detectiemedewerker werk je in een vast team bestaande uit twee detectiemedewerkers, een meewerkend voorman, een werkvoorbereider en projectleider. Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen en aansluiten van detectie en VRI-lussen in asfalt, beton en onder bestrating.

De belangrijkste taken zijn:

  • Uitzetten en inmeten detectielussen;
  • Zagen op de juiste hoogte en de diepte;
  • Aanbrengen en aansluiten van detectie- en VRI-lussen;
  • Zorgdragen voor een correcte en tijdige administratie van de gewerkte uren;
  • Overige opgedragen werkzaamheden.

Wij zoeken een nieuwe collega die graag zijn handen uit de mouwen steekt, oplossingsgericht is en graag in teamverband werkt. Andere functie-eisen zijn:

  • VMBO-werk en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke of technische functie en branche;
  • In het bezit van VCA-Basis, BRL 9101 – vakman (of bereid om dit te halen);
  • Rijbewijs BE.

Wij bieden jou een afwisselende functie bij een groeiend bedrijf. Wij bieden tevens marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij de inschaling van het salaris afhankelijk is van werkervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij het zitten om ons team te komen versterken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Mail jouw cv met brief voorzien van motivatie naar  vacature@vermeulengroep.com o.v.v. “Detectiemdewerker”. Neem voor meer informatie contact op met Petra Benschop of Lieke van Strien, op telefoonnummer 079-3410539. Of neem voor meer informatie over de Vermeulen Groep een kijkje op onze website: www.vermeulengroep.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature begrijpen wij, maar wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Melissa Wanner & Petra Benschop

HR adviseurs

LinkedIn
Twitter
Facebook
E-mail
Bellen

Deel deze vacature

> Meer vacatures